GAZİ DEVLET HASTANESİNDE SKANDAL

GAZİ DEVLET HASTANESİNDE SKANDAL
Pandemi sürecinde vatandaşlara örnek olması gereken sağlık kuruluşlarından birisi olan Gazi Devlet Hastanesinde Dezenfektan olmadığını sosyal medya hesaplarından paylaşan ilgili Hamza Sevin isimli Vatandaşın yaptığı yorum adeta skandal olarak nitelendirildi.

Vatandaşın sağlık sorunlarını giderme kurumu olan bir hastahanede Pandemi döneminde dezenfektan bulunmaması akıllara durgunluk verecek boyutta skandal olarak nitelendirilmekte.

BAŞHEKiMİN YETERSİZLİĞİ
Gazi Devlet Hastahanesine atandığı günden beri sürekli olarak bu tür skandallarla anılan Başhekim Dr. Emine Sehmen’in Dünyanın mücadele ettiği Covit-19 Hastalığında topluma örnek olması gereken bir Hastahanede yapılan bu uygulamanın Başhekimin ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu tür şikayetlerin sürekli olarak geldiği Gazi Devlet Hastanesi Başhekiminin derhal görevden alınması gerektiği ifade edildi.

 

TEK ÖZELLİĞİ DEMİRCAN’IN KÖYLÜSÜ
Gazi Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevine getirilen Dr. Emine Sehmen’in yöneticilik vasfının yetersiz olduğu kamuoyu tarafından da bilinmesine rağmen Samsun milletvekili Ahmet Demircan’ın hala daha ısrarla arkasında durmasına da anlam verilmemekte. Eski Bakan Ahmet Demircan’ın köylüsü olmanın dışında en ufak bir özelliği olmayan Başhekim Emine Sehmen’in bu görevde  ne kadar daha tutulacağı da merak konusu olmuş durumda. Kamuoyu Samsun Milletvekillerinin bir an evvel bu konuya el atmalarını beklemektedir.

mansett-1.jpeg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum