GAZİ DEVLET HASTANESİ İLE İLGİLİ; İDDİALAR DOĞRU MU?

GAZİ DEVLET HASTANESİ İLE İLGİLİ; İDDİALAR DOĞRU MU?
Gazi Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştığı bilinen Gülşen Erol’un pandemi döneminde iki yıl boyunca hastaneye gelmediği iddia edildi.

Gazi Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştığı bilinen Gülşen Erol’un pandemi döneminde iki yıl boyunca hastaneye gelmediği iddia edildi. Hastaneye gelmemesinde rol oynayan faktörün ise Gülşen Erol'un eşi Ünal Erol'un, hastanenin baş hemşiresi Emel Özcan'ı iki yıl önce Saraybosna ve Makedonya'ya tatile göndermesi olduğu belirtildi. Emel Özcan'ın ise herhangi bir masrafa girmeden yaptığı bu tatil karşılığında, pandemi bahanesi ile Gülşen Erol'un işe gelmemesini sağladığı iddia edildi. Gümrük Müşavirliği yapan Ünal Erol'un Coşkun Sabah ile birlikte, Hemşireler Günü dolayısıyla düzenlenen bir gecede yer alması ve hastane yönetimine teşekkür etmesi ise iddiaları güçlendirdi.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Samsun İl Sağlık Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise dikkat çekti. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda pek çok yönetici ile birlikte Ünal Erol’unda yer aldığı görüldü. Paylaşımda kullanılan ifadeler ise şu şekilde; “Gazi Devlet Hastanemiz tarafından Hemşireler Günü ve Hemşirelik Haftası vesilesiyle SBB Anakent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye sağlık çalışanlarımız ve yöneticilerimiz katıldı. Gecede sahne alan sanatçı Coşkun Sabah eşliğinde kutlanan gecede pasta kesimi gerçekleşti”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum