Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi ile ilgili gelen yorumlara göre;EMİNE SEHMEN CHP’Lİ Mİ?

Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi ile ilgili gelen yorumlara göre;EMİNE SEHMEN CHP’Lİ Mİ?
Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Emine Sehmen’in Aileden torpilli mi olduğu yönündeki haberimize gelen yorumlarda Emine Sehmen’in CHP’li olduğundan aleyhinde haber yaptığımız iddia edildi

Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Emine Sehmen’in Aileden torpilli mi olduğu yönündeki haberimize gelen yorumlarda Emine Sehmen’in CHP’li olduğundan aleyhinde haber yaptığımız iddia edildi. Balkan Türkleri Adına Rumuzuyla yorum yapan kişinin yaptığı bu yorumun ardından Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Emine Sehmen’in CHP’li olup, olmadığıda merak konusu olmuş durumda.

  CHP’Lİ OLMASI SUÇ DEĞİL ANCAK

Gazi Devlet Hastahanesi Başhekimliğine atanan Dr. Emine Sehmen’in CHP’li olduğunu yazan bir yorumcu yorumunun devamında AK Partili olsa baş tacı olurdu, AK Partili olmadığından istenmiyor yazmış olması Emine Sehmen ile ilgili kafalarda soru işaretleri bıraktı. Dr. Emine Sehmen’in CHP’li olması suç değil ancak AK Parti iktidarında CHP düşüncesinde olan bir Doktorun Gazi Devlet Hastahanesi gibi şehrinizin en büyük kamu hastanelerinden birisi olan  hastahaneye Başhekim yapılması akıllara durgunluk verecek boyutta bir skandal olarak nitelendirilmekte.

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİYLE İDARECİ OLUNMAZ

Gazi Devlet Hastahanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Emine Sehmen’in Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ın köylüsü olduğu için atandığı iddia edilmişti, iddianın doğru olması halinde AK Partili bir Bakanlıkta ahbap çavuş ilişkisi ile idareci atamalarının yapılması gündeme geldi. Sağlık Bakanlığında bu tür atamaların yapılması halinde büyük bir haksızlığın önü açılacağı da ortaya çıkmış olacak. Bakan Demircan’dan bu haksız atamanın bir an önce iptal etmesi beklenmekte.

İŞTE O YORUMLAR

mansett.jpg

Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum