GAZETEMİZ 7 YAŞINDA

GAZETEMİZ  7 YAŞINDA
14 Ocak 2008 Yılında Yayın Hayatına başlayan ve Resmi Açılışını 20 Ocak tarihinde bir kokteyl ile gerçekleştiren Haberde DENGE Gazetesi bu kısa dönem içerisinde Samsun'un önde gelen ve aranan gazetelerinden oldu.

Kuruluşunun 7.nci yaşını kutlayan ve 8'inci yaşına giren DENGE Gazetesi Yazı Ailesi ve personel birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Özenle hazırlanan ve üzerinde "7.Yılımız Kutlu Olsun DENGE GAZETESİ" yazılı yaş pastayı Gazetenin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır üfledikten sonra keserek kutlamayı başlattı. Pasta kesiminden sonra Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hazinedar, Personel adına Adnan Bahadır'a "Nice yıllara, hayırlı ve uğurlu olsun" dileğinde bulundu.

Bahadır, "Bu işi beş yıl yapar bırakırım, dediğim günden bu tarafa 7 yıl geçmiş. Allah izin verdiği sürece bu ulvi hizmeti yapmaya devam edeceğim" diyerek, gazeteyi bayiden satın alarak, abone olarak, reklam ve ilan vererek destek olanlara can-ı gönülden teşekkür etti. Biz de DENGE Yazı Ailesi olarak, "Nice yıllara, ömrünüz uzun olsun" temennisinde bulunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum