GAZETECİLER NEREDE

GAZETECİLER NEREDE
Bakan Çağatay Kılıç’ın basına servis ettiği resme bakıldığında gazeteciler nerede sorusu akla gelmekte.

 Geçtiğimiz Pazar günü Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın Yerel gazetelerin Genel Yayın Yönetmenleri ile buluşma yemeğine üç Büyük gazeteden hiç birinin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürleri düzeyinde katılım sağlanmamış olmasına rağmen Bakan Çağatay Kılıç’ın basına servis ettiği resme bakıldığında gazeteciler nerede sorusu akla gelmekte.

   

                             SAMSUN’UM 1 GEMİSİ NEDEN TERCİH EDİLDİ

 

       Bakan Çağatay Kılıç’ın Yerel Basının Genel Yayın yönetmenleri ile yaptığı yemekli toplantıyı Büyükşehir Belediyesi’ne ait Samsun’um 1 Gemisi’nde yapmış olması gazetecilerin tepkisine neden oldu. O nedenle de toplantıya üç büyük gazeteden hiç birinin Genel Yayın Yönetmenleri ve yazı işleri müdürleri katılmadı. Toplantıya sadece okunma oranları çok düşük site sahipleri ile Büyükşehir Belediyesi’nin yayın organı olarak bilinen bir gazetenin yöneticileri katıldı.

 

                            BAKAN BÜYÜKŞEHİR’İN KONTROLÜNDE Mİ?

 

      Samsun’un yetiştirdiği ender siyasetçilerden CHP eski Milletvekili İlyas Kılıç’ın yeğeni olan ve uzun yıllar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın ekibinde çalışan Çağatay Kılıç’ın Samsun’daki basın camiasıyla bir araya geldiği toplantıyı Büyükşehir Belediyesi’nin Samsun’um 1 Gemisinde yapmış olması ve toplantıda Büyükşehir Belediyesi’ne yakın internet sitesi sahiplerinin olması dikkatten kaçmazken akıllara acaba Bakan Kılıç Büyükşehir Belediyesinin kontrolünde mi sorularını getirdi.Emrah ŞAHİN

 

             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.