Gayretimiz 'Daha iyisi, en iyisi'

Gayretimiz 'Daha iyisi, en iyisi'
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hizmetlerin mahallelerimize eşit şekilde dağılması için ekiplerimiz büyük bir özveri içerisinde, ilçemizin her noktasında çalışma gerçekleştiriyor"dedi.

EN İYİSİ OLSUN
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin yaşam kalitesini daha da artıracağız. Gayretimiz daha iyisi, en iyisi, en güzeli olması için" şeklinde konuştu.

TALEPLERİ DİNLEDİ
Taflan Cami, Kurugökçe ve Yeşiltepe Mahallelerini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, kendisinden talep edilen, yapılması istenilen teklifleri dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

EŞİT ŞEKİLDE HİZMET
Taşçı, "İlçemizin her bir mahallesi ayrı bir güzellikte ve bu güzelliklerin değerine değer katmak için durmak nedir bilmeden çalışıyoruz. Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerin mahallelerimize eşit şekilde dağılması için büyük özveride bulunuyoruz"dedi.

Atakum İlçesinde yaşam kalitesinin daha da artması için mücadele içerisinde olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı... “Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttıracağız. Gayretimiz daha iyisi, en iyisi için” dedi.

"BÜYÜK BİR ÖZVERİ İÇERİSİNDE ÇALIŞILIYOR"

Taflan Cami, Kurugökçe ve Yeşiltepe Mahallerini gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerin mahallelerimize eşit şekilde dağılması için ekiplerimiz ilçemizin her noktasında büyük bir özveri içerisinde çalışma gerçekleştiriyor” diye konuştu.

"DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ"

Atakum İlçesinde üst kesimde kalan mahalleleri ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisinden talep edilen çalışmaları dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Taşçı, “İlçemizin her bir mahallesi ayrı bir güzellik ve bu güzelliklerin değerine değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz. Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerin mahallelerimize eşit şekilde dağılması için ekiplerimiz ilçemizin her noktasında büyük bir özveri içerisinde çalışma gerçekleştiriyor. Biz de bu anlamda sürekli olarak halkımızla bir araya gelerek daha iyi neler yapılabilir noktasında fikir paylaşımında bulunuyoruz” dedi.

"ATAKUM İLÇESİ BÜYÜK BİR YAPI"

Taflan Cami, Kurugökçe ve Yeşiltepe Mahallerini, AK Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yeşilyurt ve mahalle muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Taşçı, vatandaşların taleplerinin de not aldı. Köklü değişim ve gelişim süreci içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan projelerden de bahsederek, “Atakum İlçesi büyük bir yapı. Bu yapının eksiklerinin giderilmesi, eksik organlarının tamamlanması gerekiyor. Bu doğrultuda halkımızın önceliklerinden de hareketle projeler üretiyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin yaşam kalitesini daha da arttıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.