Gasp Şüphelileri Serbest Kaldı

Gasp Şüphelileri Serbest Kaldı
SAMSUN'da yol verme meselesinden çıkan kavgada üç genci döverek cep telefonu ve paralarını gasp ettikleri iddia edilen 20 yaşındaki Yakup Y., 17 yaşındaki Ç.K. ile aynı yaştaki E.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.

3 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay dün Samsun'un merkez Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre otomobili park ederek içinde sohbet eden Ferdi G. (21), Mustafa S. (20) ve Yunus Emre E. (20), bu sırada başka bir otomobille aynı yere gelen Yakup Y., Ç.K. ve E.Y. ile aralarında yol verme meselesinden tartışma başladı. Tartışmanın uzuyap kavgaya dönüşmesi sonrası Ferdi G., Mustafa S. ve Yunus Emre E.'yi döven şüpheliler, 70 TL ve 1 cep telefonunu da gasp edip olay yerinden kaçtı. Gençler jandarmaya giderek şikayetçi olup şüphelilerin eşkal bilgilerini verdi. Şikayet üzerine jandarma şüphelileri kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.