Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

GAME OVER

         Son on haftanın 5 maçı içerde galibiyet, 5 maçı deplasman da mağlubiyet. Eğer play of oynamak istiyorsan, deplasmanlardan puan almalısın. Ama buna rağmen hala bu oyunun içindeysen, artık final maçı sayılan bu karşılaşmada teknik ekip de, futbolcusu da mental olarak hazır, sistem olarak hazır, taktik olarak hazır, A planı - B planı gerekirse C planında  hazır olmalı. Ama bu akşam gördük ki ne teknik ekip , ne  sahada ki onbirin hiç biri,  bu onurlu formanın içine ruhlarını sokamadılar.


           Playofa inanmış bir Balıkesirspor, sahanın tek hakimiydi tüm eksiklerine rağmen. Tarihimizin en farklı yenilgisini alabilirdik bu akşam. Kaleci Bekir'in yanısıra, rakib forvetlerinin beceriksizlikleri ve şansızlıkları bu farkı yaptırmadı. 


           Suçlu sadece teknik ekip ve topçular mı?  Bu takım bazı nedenlerden dolayı 9 hafta puan alamazken, masaya yumruğunu vurup bu nedenleri kesip atamayan Sayın başkan TUTU'nun hiç mi suçu yok !! Gerçi bunlar derin mevzular, inşallah birileri çıkar, bu derin mevzuları açıklar. 


          Bundan sonra ne olacak, şimdi birileri çıkacak '' daha lig bitmedi ''  söylemleri yapacak. '' Hala matematiksel şansımız var '' diyecek. Üstelik bazıları  bunu destekleyecek. Haftalarca bu onurlu formanın içine ruhlarını sokamayan topçuklar bile '' Bize güvenin '' açıklamaları yapacak. Ama maalesef bu sezonda GAME OVER...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR