"Galibiyetlere alıştık"

"Galibiyetlere alıştık"
Samsunsporlu futbolcu Hasan Kılıç: "Son 5 maçtır yenilmiyoruz, galibiyetlere alıştık". Tecrübeli oyuncu Kenan Karışık: "Artık pozisyon üretiyoruz ve gol buluyoruz".

5 MAÇTIR YENİLMİYORUZ 
Samsunsporlu futbolcular Hasan Kılıç, Kenan Karışık ve Abdulkerim Bardakçı Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligin ilk yarısında iyi oynamalarına rağmen gol atamadıklarını ve sadece 2 galibiyet aldıklarını aktaran Hasan Kılıç, "Son 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik aldık. Son 5 maçtır yenilmiyoruz. Artık galibiyetlere alıştık. İnşallah önümüzdeki maçta Balıkesirspor'u de sahamızda yeneceğiz. O maçtan da 3 puan almak istiyoruz ve seriye devam etmek istiyoruz. Takımı alt sıralardan yukarılara doğru taşımayı arzuluyoruz." dedi.

BİZ TAM BİR TAKIMIZ 
Tecrübeli oyuncu Kenan Karışık ise haftalardır iyi oyun oynadıklarına işaret ederek, "Bazı maçlarda bunu skora yansıtamadık. Son maçta çok etkili oynadığımıza inanıyorum. İkinci yarıdaki pozisyonlarla maçı kazandık. Ben tam bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Az gol yiyoruz. Pozisyon üretiyoruz ve gol buluyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda da bu çıkışımızı sürdürüp bir an önce üst sıralara tırmanıp bu işi bitirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İNANCIMIZ TAM, BAŞARACAĞIZ 
Defans oyuncusu Abdulkerim Bardakçı da, inancı olanın her şeyi başarabileceğini kaydetti. Çok iyi bir takım olduklarını vurgulayan Bardakçı, "İlk geldiğimiz günden beri düşmeyeceğimize inanıyorduk. İlk yarıdan sonra üst üste kötü sonuçlar aldık. Çok şükür 4'te 3 yaptık. Bu da bizim için çok zor olmayacak bir şey. Çünkü inancı olan her şeyi başarır. Önümüzde 4 maçlık periyot var. İnşallah bu 4 maçtan 9 ya da 10 puan çıkartırsak ligde kalacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.