GALİBİYETE İNANIYORLAR

GALİBİYETE İNANIYORLAR
Samsunsporlu golcü Göksu ve tecrübeli savunma oyuncusu Cebe, Gaziantep’ten 3 puan ile döneceklerine inanıyorlar.

Kırmızı-beyazlı ekibin deneyimli golcüsü Göksu Türkdoğan ve tecrübeli savunma oyuncusu Ahmet Cebe, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Gaziantepspor müsabakasından galip geleceklerine inanıyorlar. Deneyimli futbolcular Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundular.

 

“En kötü günümüz böyle olsun”

Cebe yaptığı açıklamada, “Çaykur Rizespor’dan aldığımız bir puan ve Elazığspor müsabakasında aldığımız 3 puan bize çok güzel moral verdi. İnşallah seriyi sürdürürüz. en kötü günümüz böyle olsun. Bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceğimiz Gaziantepspor’u hafife almıyoruz ve durumun bilincindeyiz. Zor bir maça çıkacağız. İnşallah oradan 3 puan alıp geleceğiz.” ifadesini kullandı.

 

“Tüm şehir ayrı bir havaya büründü”

Golcü futbolcu Göksu ise şu sözlere yer verdi: “Elazığspor karsısında aldığımız 3 puan tüm takımımıza büyük moral sağladı. tüm şehir ayrı bir havaya büründü ve herkes çok mutlu oldu. galip gelmeye devam edeceğiz. Önümüzde büyük önem arz eden Gaziantepspor maçı var. bu maçı kesinlikle hafife alamayız. Rakibimizin kadrosu genç ve dinamik oyunculardan oluşuyor. Her ne olursa olsun hedefimiz 3 puan ile dönmek.”

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.