GALİBİYET SERİSİNİ 8’E ÇIKTI

GALİBİYET SERİSİNİ 8’E ÇIKTI
Sahasında Atakum Belediyespor basketbol takımını ağırlayan İlkadım Belediyespor U18 kız basketbol takımı ligin 8. haftasında baştan sona önde götürdüğü karşılaşmadan 91-35 galip ayrıldı.

Daha öncede Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Atakum Belediyespor basket takımını deplasmanda 91-34’luk skorla yenerek yoluna devam eden İlkadım Belediyespor U18 basketbol takımı Mete Adanır Spor Salonu’nda Atakum Belediyesi basket takımı ile rövanş için karşı karşıya geldi. Her iki takımında sahaya eksiksiz çıktığı mücadelenin ilk periyotunda yan paslarla ribauntları sayı ya çeviren İlkadım U18 Kız basketbol takımı aldığı sayı üstünlüğünü maçın son periyotuna taşıyarak soyunma odasına 32-9’luk skorla önde girdi. İkinci devre ilk devredeki sayı üstünlüğünü sürdüren karşı takımın hücumlarını iyi alan savunması ile keserek sayı çeviren İlkadım U18 kız basketbol takımı maçı 91-35 skorla kapattı. Deplasman maçında alınan skorun kendi evinde yakalayan  U18 takımı başarı grafiğine bir yenisi daha ekleyerek 8’de 8 yaptı.

ilkadim.jpeg

“Galibiyet için tüm oyuncularını kutladı”
Maç sonu açıklamalarda bulunan İlkadım Belediyespor U18 kız basketbol takımı Antrönü Can Küntüşlü ve Hasan Yaşar ;“Kendi evimizde aldığımız her galibiyet bizim için çok önemli. Puan sıralamasında üst sıralarda mücadele ediyoruz. Diğer maçlarımızda da aynı hırsla mücadele etmeye devam edeceğiz. Galibiyet için bütün oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.