GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ

Yılport samsunspor ligin ikinci haftasında kendi evinde seyircisi olmuyaçak bu öaçda istanbul ekibi ümraniyesporu evinde konuk ediyor şartlar ne olursa olsun kazanmak zorunda olan kırmızı şimşeklerde morallar en üst düzeyde hafta içi Tekin direktör Ertuğrul Sağlam bu maçın çalışmalarını en iyi şekilde yaparak maça kazanmak adına sahada yerlerini alaçaklar yeni ve son transferlerinde forma giyeceği öaçda samsunspor kendi saha avantajını lehine cevirerek kazanmayı hedefliyorlar maça gelince..

Maçın ilk yarısında konuk Ümraniyespor sert savunma anlayışı ile sahada mücadele etti. Kırmızı şimşeklerin etkili oyuncuları Burak ve Freddy ilk yarı rakibin klidini açamadı ve mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ise rakibine üstünlüğünü kabullendiren ve rakip kaleye daha öz güvenli giden bir Samsunspor vardı. Bunun sonucunda da Kırmızı beyazlılar yeni transfer Tomanenin şık kafa golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu. Yeni transferimiz Tomane bu golle hem ilk maçında golle tanıştı hemde kalitesini herkese göstermiş oldu. 

Golden sonraki dakikalarda rakibi karşısında oyunu tek kaleye çeviren Samsunspor Gökhan Alsanın penaltıdan attığı golle skor 2-0 a taşıdı. Galibiyeti süsleyen gol ise Enes İslamdan geldi.. Erhan Kartalın şık ortasına enes rövanşta ile fileleri havalandırdı ve maçta skor 3-0 a geldi.. Bu gol Samsunsporu oyun anlamında da rahatlattı ve Kırmızı beyazlılar ayağa paslarla bu ligin en iyi takımı olduklarını bir kez daha herkese göstermiş oldular..

Samsunspor bu galibiyetle puanını 4 de yükseltti ve sahasında çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrılarak büyük bir moral kazandı. Bu galibiyeti covid 19 testi pozitif çıkması nedeniyle bu maçta oynayamayan kaptanımız Caner Arıcıya armağan ediyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR