Galibiyet için Kurban kestiler

Galibiyet için Kurban kestiler
Spor Toto 1. Lig’de kalma savaşı veren Samsunspor, pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi Nuri Asan tesislerinde kurban kesti.

Spor Toto 1. Lig’inden düşmemek için adeta savaş veren Samsunsporlu futbolcular, önceki haftalarda birçok haksızlıkla ve şanssızlıkla karşı karşıya kaldı. gerek oyuncu sakatlıkları, gerek hakem hataları, gerekse gol yollarında ciddi sıkıntı yaşayan Kırmızı-beyazlılar, kurban keserek tüm olumsuzluklardan kurtulmayı arzu etti. Samsunspor Kayyım heyetinin öncülüğünde Nuri Asan tesislerinde kesilen Kurban’a, Kulüp çalışanları ve futbolcular da eşlik etti. Samsunspor kafilesi dua ederek Allahtan şans diledi.

 

 

İNANCIMIZI YERİNE GETİRDİK

 

Samsunspor sportif direktörü Coşkun Zeren yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hatalı gördüğümüz ve şansız oynadığımız maçları gidermek için hem de arkadaşlarımıza yeni bir soluk katmak için bu inancımızı yerine getirdik. Ayrıca sakatlarımız için de kurbanımızı kestik. İnşallah bu son 4 haftalık süreçte hem bu sakatlıklardan kurtulup, hem de maçlarda arzu ettiğimiz, istediğimiz performansı ortaya koyarak ligi bitirmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.