FUTBOLU NORMAL KAZANMAK GÜZEL 

Samsunspor deplasmanda çıktığı İnegölspor karşılaşmasını zorda olsa 1-0 kazanmasını bildi. Yazımın başlığında da dediğim gibi Samsunspor bu 90 dakikada  normal bir futbol sergileyerek vasatın biraz üstünde oynadı.. Aslında benim gibi bir çok kişiyi mutlu eden şey kötü oynarken de kazanabilmek oldu.. Ancak her zaman bu kadar şanslı olamayız.. 

Bahattin Kösenin son vuruşları yine sahneye çıktı.. Bahattin kalitesini ve kumaşını İnegölspor deplasmanında da bir kez daha sergilemiş oldu.. Bir hususa da değinmeden geçemeyeceğim.. 

Geçen sezon ve bu sezon üst üste gittiğim İnegölspor deplasmanında kendimi deyim yerindeyse Samsunda gibi hissediyorum.. İnegöl Samsunspor Taraftarlar Derneğinin şahsıma ve Samsun'dan gelen tüm taraftarlara göstermiş olduğu yakın ilgili beni çok mutlu etti. 

İnegölspor taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yamans kuyumculuk hemşehrimiz Serkan Yaman maçtan sonra Samsunsporumuzun Samsun'dan gelen taraftarlarına yemek ikramında bulunmuştur kendisine ve ekibine gazetemiz adına sonsuz teşekkür ederiz ve İnegöl Samsunlular Derneği Başkanı Sayın Şaban  Kayan ve yönetimi ayrıca şahsıma İnegöl'ün sınır beton aydın İşmarcının şahsıma gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürler.

Şimdi sırada geçen sezon iki maçta da mağlup edemediğimiz Sancaktepe karşılaşması var.. Rakip son haftaların en formda takımlarından biri.. Son 3 maçını da kazanarak moral motivasyonu tam bir şekilde Samsuna gelecekler.. Bakspor, Manisa FK ve Ahmedspor derken artık puan kaybına tahammülümüz yok.. Atı alan Üsküdar'ı geçmeden bizim bu ligden kurtulmamız lazım.. 

Futbolcularımızın canını dişlerine takarak Sancaktepespor'u evine boş göndermeleri gerek.. Geçen sezon her iki karşılaşmada da olduğu gibi rakibi izleyerek  etkili oyuncularına baka kalırsak adamlar 3 puanı güle oynaya alarak evlerine dönerler.. Bu işin şakası yok.. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirsin..  Bir tane sadece bir tane Samsunspor var.. Atatürk'lü Armaya herkes hep destek tam destek vermeli.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR