FUTBOLCULARIN ADALETİ

İkinci yarının ilk deplasman maçını Ümraniyespor'la oynadık. Rakibimizin hatırı sayılır bir kadrosu var ama parasal nedenler onları çok etkilediği için ilk yarıda istedikleri başarıyı yakalayamadılar. Devre arası 3-4 takviye de yaptılar.

Her ne olursa olsun deplasman maçları her zaman zordur. Ertuğrul hoca kazanmak zorunda olduğumuz Ümraniye maçına hiçbir değişiklik yapmadan Altay maçının 11'i ile başladı. Maça iyi başlayamadık ve oyunun ilk 15 dakikası sık sık faullerle geçildi. Yılport Samsusnpor'un klas ayakları yavaş yavaş devreye girmeye başladı.

Nadirin presi, Burak  Çalık ve Yasin Öztekin'in oyundaki ağırlıkları artmaya başladı, diğer yeni transferlerimiz Djedje'nin rakibi hataya zorlaması ve  Gökhan Karadeniz'in takipciliği sonucu şık bir şekilde golünü attı.

Yavaş yavaş sahanın her tarafındaki oyun kurma etkinliğimiz artmaya başladı. İlk yarının son 30 dakikası itibari ile sahada ne yaptığını bilen, oyunun kontrolü elinde olan bir Samsunspor izlemeye başladık. İlk yarıda aklıllarda kalan rakip stoperin gol hediyesi ve 32 yaşındaki bizim stoperimiz Yalçın'ın basit topu rakibe gol at demesi ama Nurullah'ın bunu görüp topa erken çıkıp ayakları ile golü önlemesiydi. Bir de hakemin bölgesi beni ilgilendirmez ama verdiği vermediği kararlar bende soru işareti bıraktı.

İkinci yarı aynı kadro ile başladık, Ümraniyespor  üstümüze glmeye başladı ve ilk gol pozisyonu onlardan geldi. Top bir o kalede bir bu kalede derken rakip atakları kesen yine Djedje oluyor ve orta sahada tek başına mücedele ediyor. Saviçeviç'in Djedje'ye hiç yardımı olmayınca orta saha üstünlüğünü rakibe verdik. Onlar da bunu değerlendirdi ve gölünü attı. Yasin Öztekin ve Gökhan Karadeniz çıktı yerlerine İlyas Kubilay ve Mathias Coureur oyuna girdi. İlyas'ın harika pasını Burak Çalık  değerlendiremedi ve maçın son anları hareketli geçmeye başladı. Daha sonra Burak çıktı Guido oyuna girdi.

SONRA FİLM KOPTU. FUTBOLLA İLGİLİ BİR ŞEY  YAZMIYORUM.

HAKEMİN ADALETSİZLİĞİNİ FUTBOLCULAR TELAFİ ETTİ.

TÜRK FUTBOLU ADINA YAZIKLAR OLSUN...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR