FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü Şanlıurfaspor karşılaşmasında alınan galibiyetin ardından Kırmızı beyazlı futbolcuları tebrik etti. Başarılı Teknik adam Oyuncularının az dinlenmelerine rağmen sahada canla başla mücadele etmelerinden ötürü kutla

YORGUNLUK NEDENİYLE İSTEDİKLERİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK 
Oyuncuların Şanlıurfaspor maçı öncesi fazla dinlenmediklerini belirten Kırmızı beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Özköylü,"Pazartesi günü Balıkesirspor karşılaşmasında ciddi bir efor sarf ettik. Bu nedenle Şanlıurfaya yorgun geldik. Rakibimiz bizden iki gün önce maçını oynadı. 48 saat dinlenmek çok çok önemli. Bu planlamayı yapan arkadaşların biraz daha bu konuda dikkatli olmalarını istiyorum. Samsunspor ve Şanlıurfaspor'un ligdeki puan durumu belli. Her iki takımda bir birine çok yakın puanlara sahip. Bugün burada biz kaybetsek Şanlıurfaspor takımı bizim üstümüze çıakcaktı. İstediklerimizi yorgunluk nedeniyle sahaya yansıtamadık." şeklinde konuştu. 

FUTBOLCULARIMA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ 
Galibiyet dolayısı ile futbolcuları kutlayan Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü,"Futbolcularımı kutluyorum. Dinlenmeden belkide sezonun en önemli maçlarından biri olan bu mücadeleyi kazanmasını bildiler. Çok büyük bir efor sarf ettiler. Her zaman söylüyorum. Bu çocuklar gerçekten bizim için büyük şans. Çok karakterli ve birlik beraberliği hat safada olan bir takıma sahibim. Onlara ne kadar teşekkür etsem az. 3 puanı aldık ve çok mutluyuz. Bugüne kadar komadaydık ve oksijen maskesiyle hayata tutulduk. Biraz kendi başımıza nefes almaya başladık. Ancak önümüzdeki Manisaspor ve Elazığspor maçı çok önemli. Bu maçlarıda iyi sonuçlarla geçtikmi komadan tamamen çıkmış olacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.