FUTBOLCULARA TEKLİF YAĞIYOR

FUTBOLCULARA TEKLİF YAĞIYOR
Kırmızı beyazlı ekipte Sözleşmeleri biten ve devam eden oyunculara Sportoto Süper lig ve Ptt 1.lig'den bir çok takım teklif yağdırıyor.

 


KİRALIK OYUNCULAR DEĞERLENDİ 
Samsunspor'da bu sezon ortaya koydukları performanslarla dikkat çeken sözleşmeleri biten ve devam eden bir çok oyuncuya Ptt 1.lig ve Sportoto Süper lig ekiplerinden teklif yağıyor. Özellikle bu sezon gösterdikleri performanslarla tüm dikkatleri üzerlerine çeken kiralık oyuncular Kone, Oğuzhan ve Ersel'e Ptt 1.lig'de önümüzdeki sezon mücadele edek bir çok takımın kancayı taktığı ve kadrolarına katmak için görüşmelere başladıkları belirtildi. 


HASAN VE MURAT'A SÜPER LİG KANCASI 
Kırmızı beyazlılarda sözleşmeleri devam eden Hasan Kılıç ve Murat Gürübüzerol'un yanı sıra sözleşmeleri sona eren ve boşta kalan Tahan Yalçıner'e de Sportoto Süper lig ve Ptt 1.lig'den bir çok takımın bu oyuncular ile sıcak temasta olduğu belirtildi. Hatırlıyacağınız üzere geçtiğimiz sezon Sportoto Süper lig ekiplerinden Bursaspor başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ı kadrosuna katmak istemiş ancak Yönetimden bu transfere onay çıkmamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.