FUTBOLCULARA BEKLENEN ÖDEME YAPILDI

FUTBOLCULARA BEKLENEN ÖDEME YAPILDI
Kırmızı beyazlı Kulüpte bugün sıcak bir gelişme yaşandı. Samsunspor Yönetimi daha önce alacaklarını bahane ederek Trabzınspor ile oynanılacak hazırlık maçı için Trabzon'a gitmeme kararı alan ve dostluk maçının iptal olmasına neden olan Kırmızı beyazlı fu

PRİMLER HESAPLARINA YATTI
Samsunspor'da bugün sevindiren bir gelişme yaptı. Geçtiğimiz hafta Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Trabzonspor ile Trabzon'da dostluk maçı oynamayı planlayan ancak futbolcuların Yönetim tarafından kendilerine ödeme yapılmaması sonrası bu maça gitmeme kararı almaları sonrası Samsunspor Yönetimi bugün Kırmızı beyazlı oyunculara ödeme yaptı. Futbolcuların daha önceden bulunan prim alacaklarının tamamının oyuncuların hesabına yattığı belirtildi. 

ÖDEMELER DOPİNG ETKİSİ YARATTI
Ödemeler konusunda Samsunspor Yönetiminin üstün gayret sarf ettiğini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"An itibariyle futbolcularımızın tüm prim alacakları hesaplarına yattı. Bu konu gerçekten biraz fazla büyütüldü. Her kulüpte ödemeler konusunda bazen sorunlar yaşanabilir. Yönetimimiz tüm imkanlarını zorlayarak Balıkesirspor karşılaşması öncesi oyuncularımıza gereken ödemeleri yaptı. Yapılan ödemeler sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor karşılaşması öncesi futbolcularımız açısında moral olarak doping etkisi yaptı." dedi. 

BİZİM İÇİN ZOR BİR 90 DAKİKA OLACAK 
Balıkesirspor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını belirten Kırmızı beyazlı takımın Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"Bu hafta alt sıralardaki rakiplerimiz bir biriyle mücadele edecek. Bu nedenle biz sahamızda kazanarak alt sıralardan bir nebze daha olsun kurtulmak ve çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Elbette bu kolay olmayacak. Rakibimizde Play-offlara kalmak için mücadele veriyor. Ancak Pazartesi günü 19 Mayıs stadyumunda taraftarlarımızında desteğini arkamıza alarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.