FUTBOLA KORONA KISITLAMASI

Koronavirüs nedeniyle futbola verilen ara sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir futbola devam dedi ancak şu kuralı da hatırlatı: "Futbola belirli kısıtlamalarla devam."

Başkan Nihat Özdemir konuyla ilgili net bir şekilde konuşarak şu ifadeleri kullandı: “Şimdilik olmak kaydıyla, ertelenen tüm profesyonel liglerimiz ve amatör liglerimizi 12-13 ve 14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Müsabakaların hangi şartlarda oynanması gerektiğini Bilim Kurulu ile istişare edeceğiz. Bilim Kurulu bu çalışmaları yürütürken, biz de kulüplerimizi temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı ve dernekleriyle çalışmalarımızı başlatacağız.” 

Samsunsporun artık 10 puanlık farkını koruyup güle oynaya şampiyon olarak 1.lige yükselmesine sayılı maçlar kaldı. Bu rahatlığın rehavete neden olmayacağına eminim. Böyle bir şeye Ertuğrul Sağlam asla ve asla izin vermez. Şimdi sükunetle bu korona illetini ülkemizden def etmeli ve Samsunsporun maçlarını tv den ve telefondan takip ederek hem sağlığımızı hemde sosyal mesafeyi korumalıyız. Samsunspor camiası şampiyonluğa kenetlendi. 

Artık bu seneyi unutup yaz ayı transfer dönemine ve 1.lige odaklanmakıyız. Büyük Samsunsporun büyük taraftarları her şey çok güzel olacak. Yüksel Yıldırımın başkanlığında Ertuğrul Sağlamın teknik direktörülüğünde Samsunspor'un evelallah yere gelmez. Sınırlamalar olsada kurallara uymalıyız ve Samsunsporun şampiyonluk coşkusunu gönül rahatlığı ile en güzel şekilde yaşamalıyız. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR