FURKAN:"KAZANACAĞIZ"

FURKAN:"KAZANACAĞIZ"
Samsunspor'un genç filebekçilerinden Furkan Köse zorlu Malatya deplasmanında sahada ellerinden geleni yapacaklarını ve 3 puanla Samsun'a dönmek istediklerini belirtti.

 


 

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ 
Kırmızı beyazlıların genç kalecisi Furkan Malatya deplasmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Ligin ilk haftasında sahalarında şanssız bir şekilde Adanademirspor'u yenemediklerini belirten genç kaleci Furkan,"Sezonun ilk maçında Adanademirspor karşısında rakibimize göre üstün olan taraf bizdik. Ancak şans yanımızda değildi ve ne yazıkki sahadan galibiyetle ayrılamadık. İnşalla bu şanssızlığımızı Malatyaspor deplasmanında atlatacağız." dedi. 

SAMSUN'A 3 PUANLA DÖNECEĞİZ 
Takım olarak Yeni Malatya deplasmanına en iyi şekilde hazırlandıklarınıda belirten Samsunspor'un başarılı filebekçisi Furkan Köse,"Takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık.  Bu ligin iyi ekiplerinden biriyiz. Rakibimizin aldığı sonuçlar veya kounumu bizi ilgilendirmiyor. Takım arkadaşlarımız ile birlikte inanarak bu maçı kazanacağız. İnşallah Samsun'a da 3 puanla döneceğiz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.