Furkan'ın küçük kalbi heyecana dayanamadı

Furkan'ın küçük kalbi heyecana dayanamadı
ANTALYA'da başını mobilyaya çarpması sonrasında beyin MR'ı için hastaneye götürülen 3 yaşındaki Furkan Bozdağ, cihazın içine girmek istemeyip aşırı heyecanlanınca fenalaştı.

Kalbi duran minik Furkan, kurtarılamadı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bozdağ çiftinin Muratpaşa İlçesi, Kızıltoprak Mahallesi'de oturdukları evde meydana geldi. Esma ile Adem Bozdağ çiftinin 3 yaşındaki çocukları Furkan, evde oynadığı sırada başını mobilyaya çarptı. Bir süre ağlayan Furkan, ailesi tarafından önce Anadolu Hastanesi'ne, ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk muayenenin ardından Furkan Bozdağ'ın beyin MR'ının çekilmesi gerektiği söylendi. 

MR için servise götürülen Furkan Bozdağ, korktuğu için cihazın içine girmek istemedi. Bir süre ağlayan Bozdağ, film çekileceği sırada heyecanlanınca aniden rahatsızlandı. Kısa sürede kendinden geçen Furkan, acil servise götürüldü. Kalbinin durduğu anlaşılan minik Furkan, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 

Aşırı heyecandan kalbinin durmuş olabileceği belirtilen Furkan Bozdağ'ın cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.