FURKAN VE ERCAN'DAN İYİ HABER

FURKAN VE ERCAN'DAN İYİ HABER
Kırmızı beyazlılar'da geçen sezon geçirdikleri sakatlıklarla uzun süre yeşil sahalardan uzak kalan genç oyuncular Furkan Köse ve Ercan Yazıcı'dan iyi haber geldi.

 

 


İKİ OYUNCUDA SAKATLIKTAN TAMAMEN KURTULDU 
Samsunspor'un gençlerinden güzel haber. Geçtiğimi sezon Ptt 1.lig'de Kırmızı beyazlı forma ile bir çok maça çıkan, ancak geçirdikleri sakatlıklar yüzünden uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan Samsunspor'un genç kalecilerinden Furkan Köse ve savunmanın başarılı isimlerinden Ercan Yazıcı'nın sakatlıktan tamamen kurtuldukları ve Temmuz ayında gerçekleşecek olan Kırmızı beyazlıların yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde kampa dail olacakları belirtildi. 

1. ETAP KAMPINDA YER ALACAKLAR 
Her iki oyuncuda sakatlıktan kurtuldukları ve yeni sezon hazırlıklarının ilk etabında yer alacakları için mutlu olduklarını belirterek,"Geçen sezon talihsiz bir sakatlık sorunu yaşadık. Ancak yeni sezon hazlıkların ilk etabı olan Samsun'da ki çalışmalarda yer aldık. 1. etap kamp çalışmalarında da takımla birlikte olacağımız için gerçekten çok mutluyuz. Umarız yeni sezon'da her şey daha iyi olur ve Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşırız" dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.