FURKAK'IN DURUMU BELLİ OLDU

FURKAK'IN DURUMU BELLİ OLDU
Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanan maçın 17. dakikasında Taha ile çarpışarak dengeiz bir şekilde düşen ve bileğinde kırık tspit edilen Furkan'ın sahalardan kaç hafta uzak kalacağı belli oldu.

 

EN AZ 3 HAFTA YOK 
Kırmızı beyazlıların son oynadığı Denizlispor maçının 17. dakikasında ceza sahasında yaşanan tehlikeli pozisyonun ardından Taha ile çarpıiarak dengesiz bir şekilde yere düşne ve ardından bileğinde kırık oluşan Furkan'ın sahalardan kaç hafta uzak kalacağı netlik kazandı. Eli alçıya alınan başarılı filebekçinin yapılan kontrollerin ardından sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı belirtildi. Bu gelişmelerin ardından gözler yeniden yedek kaleci Bekir'e çevrildi. 

TARAFTARLAR ZİYARET ETTİ 
Öte yandan Furkan'ın tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek evine dönmesi sonrası bir çok Samsunspor'lu taraftarlar genç kaleciyi evinde ziyaret etti. Genç kaleciyi ziyaret ederek moral veren taraftarlara ise Furkan tek tek teşekkür etti. Furkan'ın yokluğunda bu sezon bir türlü istenileni veremeyen Bekir'in bundan sonra oynanılacak maçlardaki performansı ise şimdiden büyük merak konusu oldu. Bekir Denizlispor maçında yaptığı kurtarışlarla kritik maçlar öncesi umut verdi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.