Fuat Köktaş'tan Kurban Bayramı mesajı

Fuat Köktaş'tan Kurban Bayramı mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Millet olarak bir bayrama daha kavuşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar; dayanışma ve paylaşım ruhuyla kardeşliğin güçlendirildiği, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, sevginin, barışın, dostluğun, birlik ve beraberliğin, en üst düzeyde yaşandığı, aile bağlarının daha çok güçlendiği bu müstesna günlerden bir tanesidir.

Türkiye Cumhuriyeti devleti bugün bölgenin en güçlü, en istikrarlı ülkesi haline gelmiştir. Fakat Türkiye'nin güçlenmesini ve büyümesini istemeyenler, bugün ülkemizin üzerinde oyun oynayan şer odakları nihai hedeflerine asla ulaşamayacaklardır.

Milletimizin birliğine yönelik tuzaklara karşı asla rehavete kapılmayacak, birlik ve beraberlik içinde omuz omuza durarak, kardeşliğimizi ebediyen baki kılacağız.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gelecek nesillerin daha huzurlu bayramlar yaşaması için ülkemizi her alanda daha çok güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya gayret edeceğiz.

Bu vesileyle eşsiz fedakarlıklarını asla unutmayacağımız aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Milletimizin ve vatanımızın huzur ve güvenliği için ülkemizin her bir köşesinde ve sınır ötesinde vazife başında olan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum.

Başta şehit aileleri, gazilerimiz ve onların yakınları olmak üzere aziz milletimizin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, bayramın, İslam alemi ve vatan toprağı üzerinde, şanlı bayrağımızın altında yaşayan herkes için sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.