Fotoğraf Sanatçısı Cihan KaracaFOKUS’un konuğu oldu

Fotoğraf Sanatçısı Cihan KaracaFOKUS’un konuğu oldu
Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği (FOKUS)'un önceki gün misafiri uluslararası fotoğraf sanatçısı Cihan Karaca oldu. FOKUS'unDernek binasında yapılan fotoğraf gösterisi ve söyleşi büyük bir beğeni ile izlendi.

Cihan Karaca Sami GÜNER Kupası'nı kazanma yolculuğunda hazırlamış olduğu Aşağı Seyit Koyu Atlatma Festivali, Deve güreşleri ve Arda kalan adlı gösterilerini sunarken katılımcılar büyük bir ilgiyle izlediler.

BOSTANOĞLU'ndan Teşekkür Belgesi
Fotoğraf ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Emre BOSTANOĞLU “Aydın'ın Nazilli ilçesindenSamsun'a gelen uluslararası fotoğraf sanatçısı Cihan Karaca'ya karelerini Samsunlu fotoğraf severlerle paylaşmasından dolayı teşekkür ederek gösteri sonrasında KARACA'ya bu özel günün anısına teşekkür belgesi verdi. Fotoğraf severlerle CİHAN KARACA hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sonlandırıldı.

CİHAN KARACA KİMDİR?
Etkinlik öncesinde kendisini tanıtan Cihan KARACA şunları Söyledi: 1973 Nazilli / AYDIN doğumluyum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Nazilli'de tamamladım. 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunuyum. Halen memleketim Nazilli'de bir köyde sınıf öğretmenliği görevimi sürdürmekteyim. Üniversite yıllarımda tanıştığım fotoğraf hobisi ilerleyen yıllarda hayatımda daha çok yer işgal etmeye başladı. Çeşitli derneklerde yönetim ve eğitim gibi faaliyetlerde bulundum. Şu an itibarıyle BUFSAD (Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği), KUFSAD (Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Derneği) ile SSS (Sille Sanat Sarayı) üyesiyim. 2012 yılında Sami Güner Kupasını, 2013 yılında AFIAP unvanını, 2014 yılında EFIAP unvanını aldım. Fotoğraf çalışmalarıma çeşitli projelerle ve daha çok belgesel ağırlıklı çekimlerle devam ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.