Fitoterapi Tedavi Merkezi ile Büyük Anadolu Hastaneleri yine ilkleri yaşatıyor

Fitoterapi Tedavi Merkezi ile Büyük Anadolu Hastaneleri yine ilkleri yaşatıyor
Samsun'da ilk Fitoterapi belgeli tedavi merkezi Büyük Anadolu Hastaneleri'nde.

Samsun'da özel hastaneler arasında ilk Fitoterapi belgesi alarak hizmet veren Büyük Anadolu Hastaneleri Fitoterapi Bitkiler ve Doğal Ürünler İle Tedavi Merkezi, alanında uzman bir isim olan İç Hastalıkları ve Fitoterapi Bilim Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Emin Erdem ile şifa dağıtıyor.Geleneksel bitkisel tıbbi ürünler ve bitkisel ilaçlarla yapılan bir tıbbi tedavi yöntemi olan Fitoterapi, artık Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'de. Samsun'da özel hastaneler arasında ilk Fitoterapi belgesi alarak hizmet veren Büyük Anadolu Hastaneleri Fitoterapi Bitkiler ve Doğal Ürünler İle Tedavi Merkezi, alanında uzman bir isim olan İç Hastalıkları ve Fitoterapi Bilim Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Emin Erdem ile tıbbi tedavi dışında alternatif tedavi arayanlara önemli katkılar sağlıyor.

30 YILLIK TECRÜBE
İç Hastalıkları ve Fitoterapi Bilim Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Emin Erdem ile 30 Yıllık Tecrübe, 400 Bin Muayene sayısı ile Büyük Anadolu Hastaneleri Fitoterapi Bitkiler ve Doğal Ürünler İle Tedavi Merkezinde doğanın iyileştirici gücü gerek bitkilerle ve gerekse de bütün doğal tedavi yöntemleriyle tekrar gündeme gelerek, insanlığın bu kadim tedavi metotları, tekrar hastalıkların tedavisinde kullanılıyor.

BAŞARILI SONUÇLAR ALINIYOR
Bitkisel ve Doğal Ürünlerle Tedavi hakkında çalışmalarda bulunan ve bu alanda tecrübesiyle bölgesinde önemli bir isim olan Fitoterapi Uzmanı Uz. Dr. Mehmet Emin Erdem özellikle kronik hastalıkların tedavisinde başarılı sonuçlar aldıklarını ifade etti. Hem hastalıkların tedavisinde hem de tedbir amaçlı olarak yüzyıllardır şifalı bitkilerin kullanıldığı ifade eden Uz. Dr. Mehmet Emin Erdem, Şifalı olarak kategorize edilen bitkilerin, doğru şekilde kullanıldığında vücudun bozulmuş dengelerini düzelettiğini fakat yanlış kişiler tarafından uygulama yapıldığında ise yıkıcı sonuçlar alınabileceğini söyledi.

KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE HAREKET ETMEYİN
Bu anlamda Bitkisel ve Doğal Ürünlerle Tedavinin alanında uzman ve tecrübeli kişiler tarafından yapılması gerektiğini belirten Uz. Dr. Mehmet Emin Erdem, Büyük Anadolu Hastaneleri Fitoterapi Bitkiler ve Doğal Ürünler İle Tedavi Merkezi'nden gerekli bilgilerin alınabileceğini de sözlerine eklerken, kulaktan dolma özellikle kilo vermek, soğuk algınlığından korunmak için önerilen çay tüketiminin mutlaka uzman doktorlar tarafından kişiye göre ayarı, dozu, miktarı gibi durumların belirlenerek verilmesi gerektiğini söyledi.

HANGİ HASTALIKLARDA BAŞVURULABİLİR
Son olarak Fitoterapi hangi rahatsızlıklarda kullanılmaktadır?  sorusunu yanıtlayan Dr. Erdem, Tip 1 ve Tip 2 Diyabet, Metabolik Sendrom, kronik yorgunluk sendromu, karaciğer yağlanması, alerjiye bağlı hastalıklar, anemi, vertigo, unutkanlık, dikkat eksikliği, migren, diğer baş ağrıları, Atardamar ve toplardamar kan dolaşımı bozukluğu, Kalp hastalıkları, tansiyon problemleri , Alerji, Cilt hastalıkları, Solunum yolları hastalıkları, Hafıza ve Konsantrasyon kaybını, Kanser tedavisine Yardımcı, Tiroid Hastalığı, Astım, Romatizma, Osteoporoz, Panik atakları, Uykusuzluk, Grip, Aşırı kilo, kilo alamama, Kadın hastalıkları, Menstrual Düzensizlik, menopoza giriş zorlukları, Mide ve bağırsak rahatsızlıkları, Troid hastalıkları, Kemoterapi sonrası tedavi, Böbrek ve idrar yolları, Kas ve eklem ağrıları Vb. hastalığı olanlar merkezimize başvurabilir" diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.