FİSKOBİRLİK'in atıl binaları değerlendirilecek

FİSKOBİRLİK'in atıl binaları değerlendirilecek
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme şehir merkezinde FİSKOBİRLİK'e ait atıl binaların olduğu alanın değerlendirilmesiyle ilgili devreye girerek...

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ı ziyaret etti

 

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un kendisine ilettiği ve ilçe merkezinde Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'ne ait kullanılmayan binaların olduğu alanın kamuya devredilmesini içeren taleple ilgili devreye girdi. Demir ve Kul, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ı ziyaret ederek, konuyu iletti.

 

Milletvekili Demir, Belediye Başkanı Kul ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Fatsa'da bulunan FİSKOBİRLİK merkezine gitti. Genel Kurulla tekrar FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Lütfi Bayraktar'a, 'Hayırlı olsun' temennisi ileten Demir, Terme'de kendisine iletilen talebi aktardı. Terme Belediyesi'nin ilçe merkezinde size ait ve kullanılmayan binaların bulunduğu alanda bir proje düşündüğünü ifade eden Demir, "Belediye, orayı kamu alanına dönüştürerek, kentsel bir dönüşüm yapmak istiyor. İlçedeki kamu binalarının orada toplanılması düşünülüyor. Bununla ilgili konuları görüşmek için buradayız" dedi.

 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da, ilçedeki nüfusa göre merkezde bir sıkışma yaşandığına dikkati çekerek, "Şehir merkezine fazla uzak olmayan ve FİSKOBİRLİK'e ait atıl binaların kamuya devredilmesini talep ediyoruz. Böyle bir şey yapıldığında mevcut belediye binamızın olduğu alanı boşaltıp, meydana katacağız. Bu binaların olduğu alanda da kamu binalarını toplama gibi bir projemiz var. Buranın devredilmesiyle birlikte Terme'de yaşanan pek çok probleme de çözüm bulunmuş olacak" diye konuştu.

 

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Lütfi Bayraktar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuyu yönetim kurulu üyeleriyle paylaşacağını uygun bulunması halinde, alanı belediyeye devredebileceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.