FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK

FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK
Yılport Samsunspor'da taraftarlar yönetimden gelecek haberleri ve açıklamaları beklerken kulüpte adeta fırtına öncesi sessizlik hakim durumda.

Yükseliş Sezonu sloganıyla bu sezona başlayacak olan kırmızı-beyazlı ekipte adeta fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Samsunspor A.Ş.büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım değişim rüzgârının sinyallerini, yaptığı, "Yılport Samsunspor Kulübümüzün gelecek sezon tekrar Spor Toto 2. Ligi'nde mücadele edecek olmasının ardından, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetimi olarak teknik ekipte, scoutingde ve kadroda yeniden yapılanma için çalışmalara başladık." açıklamasıyla verirken taraftarlar arasında ihtimaller konuşulmaya başlandı.

OLASILIK HESAPLARI
16 maçta 9 galibiyet alan İsmet Taşdemir'i taraftarların bir kısmı yetersiz bulurken bir kısmı da devam edilmesini istemekte. Bir grup taraftar ise sosyal medya hesapları üzerinden Samsunspor'un yeni teknik direktörü olabilecek isimler üzerinden fikirlerini beyan ettiler. Taraftarların sosyal medyada üzerinde durdukları teknik direktörlerin başında Yalçın Koşukavak, Osman Özköylü ve Hüseyin Kalpar geliyor. Toplamda 31 puan toplayan Taşdemir'in Samsunspor'u ligi üçüncü sırada bitirmesinin ardından Play-Off mücadeleleri sonucunda Sakaryaspor'a elenerek bir sezon daha 2.Lig'de mücadele edecek. Taşdemir, yaptığı açıklamada, "Biz buraya gelirken sadece 6 aylık bir anlaşma yapmadık. Olası çıkamadığımız durumda da önümüzdeki senenin yapılanmasını üzüntümüz geçtikten sonra çalışmalara başlayacağız" diye konuşmuştu. Samsunspor eğer Taşdemir'le devam kararı almazsa yeni hocanın kim olacağı merak konusu olmuş durumda.

TARAFTAR YÖNETİMİ BEKLİYOR
Kayıp giden sezondan sonra umutlarını yeniden yeşertmek isteyen Yılport Samsunspor taraftarları yönetimden gelecek en küçük bir habere bile kulak kabartmış durumda. Teknik direktör konusu başta olmak üzere futbolcuların durumunu merak eden taraftar bir süre daha bekleyecek gibi gözüküyor. Kulüpten yapılan son açıklamada, "Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. yönetim kurulu toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Toplantıda alınan karar doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirme görevi Kulübümüz Genel Menajeri Mustafa Aztopal’a verilmiştir. Futbol takımımızla ilgili tüm açıklama ve bilgilendirme Sayın Aztopal tarafından yapılacaktır. Futbol takımıyla ilgili bunun dışındaki açıklama ve yorumların dikkate alınmamasını rica ederiz." denilerek taraftarların gelecek haberleri beklemesi istendi.

(Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum