Final Asarcık'ta yapıldı

Final Asarcık'ta yapıldı
Asarcık 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

AK Parti Asarcık 5. Olağan Kongresi Güvenli Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş güven tazeledi. AK Parti Samsun İlçe Kongrelerinin finali Asarcık ilçesinde yapılmış oldu.


AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bugün AK Parti Samsun 5. Olağan İlçe kongrelerimizin finalini Asarcık ilçemizde gerçekleştirdik. Genel Merkezimiz ve teşkilatlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, 17 İlçemizi kazasız, belasız ve sağlam bir şekilde tamamladık. Hayırlı Uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Asarcık 5. Olağan Kongresi Güvenli Düğün Salonu'nda şenlik havasında yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongrenin başkanlık divanı seçimi yapıldı. Divana Samsun İl Ar-ge Başkanı Hakan Ay, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman ve İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel seçildi.
Gündemin okunmasının ardından misafirlerin tanıtımı ve protokol konuşmalarına geçildi.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Hami Karakaş, teşkilatın bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kongreye katılan ilçe başkanlarının adına 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı'da selamlama konuşmasını yaparak, kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ise, 2015 genel seçimin önemi ve hükümetin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ASARCIKLILARA TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti iktidarıyla tüm ilçelerde olduğu gibi Asarcık'a da büyük hizmetler yapıldığı belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Asarcık ilçemiz 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek oyu veren ikinci ilçemiz, %84.52 oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermiştir. Bu büyük destek için Asarcıklı kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Değerli Asarcıklılar, 3 Kasım 2002 sonrasında, 2003 yılının ilk aylarını en iyi hatırlayan ve bilen kardeşlerinizden biriyim. O yıllarda İlçe Başkanımız Mustafa Gonca'ydı. İlk bizdeki talebi hala hatırımdadır. Bu ilk talebi, "Asarcık'ta 24 saat hizmet veren bir sağlık ocağının olmamasıydı." Asarcık bir ilçe olmuş, bırakın hastalara bakacak hastaneyi, ayakta tedavi yapacak bir ünite bile yoktu. 24 saat hizmet verecek bir sağlık ocağının olmamayışı talebiyle biz ilk işe oradan başladık. Hemen o dönemdeki kaymakamımızla, sağlıkçılarla görüşerek en kısa zamanda hemen buraya 24 saat hizmet veren sağlık ocağını faaliyete geçirdik. İşte nereden nereye, AK Parti iktidarıyla birlikte o günün ve bugünün arasındaki farkı çok net görebiliyoruz. Devlet hastanesinin yapımı, okulların elden geçirilmesi, sentetik futbol Sahası, yollar gibi bir çok alandaki hizmetler tüm ilçelerimizde olduğu gibi Asarcık ilçemizde de hayata geçirildi." dedi.

İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLADIK
Bugün Asarcık ilçe Kongremiz ile birlikte final yaptıklarını belirten Başkan Köktaş, "Bugün AK Parti Samsun 5. Olağan İlçe kongrelerinin finalini Asarcık ilçemizde yapıyoruz. Genel Merkezimiz ve teşkilatlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda, 17 İlçemizi kazasız, belasız, sağlam bir şekilde tamamlıyoruz. Bundan sonraki süreçte Genel Merkezimiz tarafından belirlenen tarih olan 1 Şubat tarihinde yine Genel Merkezimizin istişareleri sonucunda verilecek bir kararla, il kongremizi de yapıp 2015 genel seçim hazırlıklarımıza devam edeceğiz.
Kongrelerini tamamlayan ilçelerimiz, sandıklarını gözden geçirmeye, mahalle yönetimlerini yenilemeye, çalışan, fedakarlık edipte teşkilatta olmayan kardeşlerimizi sisteme almaya gayret gösteriyorlar. Bu çalışmaları yakından takip ediyoruz.
Bu anlamda geçtiğimiz dönemde genel merkezimiz tarafından belirlenen aynı tarih, gün ve saatte sandık yönetimlerimizle gerçekleştirdiğimiz 'Sandık Yönetim Kurulu Toplantılarımızı" mart ayı içinde tekrar yapacağız. Ev ödevimiz bizlere şimdiden verildi. Tüm teşkilatlarımız bu ödev doğrultusunda çalışmalarını sürdürecektir.
Ben tekrardan kongrelerimizin ilçeleremiz, ilimiz, partimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı.
Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Hami Karakaş güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum