FİKSTÜR ÇEKİLDİ! SAMSUNSPOR GELİYOR

FİKSTÜR ÇEKİLDİ! SAMSUNSPOR GELİYOR
Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) 2019-2020 sezonu fikstürü çekildi. Samsunspor'un rakibi Merkezefendi Belediyespor oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonundan (TBF) yapılan açıklamaya göre, Crowne Plaza Florya'da gerçekleştirilen fikstür çekimine, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Arıkoğlu ve Mehmet Serhan Antalyalı, TBF Erkek Ligleri Direktörü Derya Yannier, TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, TBF Kadın Ligleri Müdürü Murat Tümer, TBF yetkilileri ve ligde mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı. Teknik detayların paylaşıldığı kura çekiminde, takım temsilcileri de söz alarak, yeni sezon öncesi bütün ekiplere başarılar diledi.

erferferf-001.jpg

TBL'de yeni sezon 12-13 Ekim'de oynanacak 1. hafta karşılaşmalarıyla başlayacak. Ligin ilk yarısı ise 10-12 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak 15. hafta mücadeleleriyle tamamlanacak. Samsunspor'un ilk haftadaki rakibi Merkezefendi Belediyespor olurken, Samsunspor Basketbol Genel Menajeri Gürol Karamahmut, Tekrar Samsunspor olarak bu ligde olduğumuz için mutluyuz. Aynı heyecan ve coşkuyu taraftarlara yaşatacağıma inanıyorum. Sağlıklı ve başarılı bir sezon olsun" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.