Fiat Egea Samsun’da

Fiat Egea Samsun’da
Kasım ayından itibaren, 49 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla otomobil severlerle buluşacak olan Fiat Egea, Türkiye turuna devam ediyor.

İlk etapta 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleri ile tercih edilebilecek olan Fiat Egea’nın Türkiye’nin 5 ayrı coğrafi bölgesinde düzenlenen bölgesel bayii lansmanı vesilesiyle Samsun’da tanıtıldı. Tofaş üst düzey yönetimi Karadeniz Bölgesi’nde bulunan Fiat bayilerinin yöneticileriyle bir araya geldi. 


Tofaş üst yönetimi,  Fiat Egea bölgesel lansmanı vesilesiyle Samsun’u ziyaret etti. Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan ve geliştirilen Fiat Egea’nın Samsun lansmanı vesilesiyle konuşan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, “Fiat Egea’yı, değerli iş ortaklarımız ve Samsunlularla buluşturmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz.”  diye konuştu. Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan Egea’nın, “her şeyiyle tam” ve “erişilebilir bir aile otomobili” olduğunun altını çizen Altan Aytaç, Karadeniz bölgesindeki güçlü bayileriyle müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için çalıştıklarını belirtti ve Egea’nın kısa süre içerisinde “Türkiye’nin en fazla tercih edilecek otomobili” olacağına inandıklarını sözlerine ekledi. 

Egea’nın 3 zengin donanım seçeneğiyle bölgedeki kompakt sedan müşterilerinin gönlünü fethedeceğine inandığını belirten Altan Aytaç ayrıca; Fiat markasının Egea ile birlikte Türkiye otomotiv pazarındaki payının artacağına da dikkat çekti. Fiat’ın il trafik kayıtlarına göre Karadeniz Bölgesi’nde Trabzon, Rize ve Gümüşhane illerinde lider olduğunu söyledi. Fiat Egea sahibi olacak ilk 2000 müşteriye ayrıcalık sunulduğunun da altını çizen Aytaç, “Türkiye genelinde ilk 2000 müşterimize Egea’ya 2000 TL’lik indirimle sahip olma fırsatı sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Kasım ayından itibaren, 5 yıl/100 bin kilometre garantili olarak satışına başlanacak olan Fiat Egea, 49 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçeneklerinin yanında Easy, Urban ve Lounge adı verilen 3 donanım paketiyle müşterilerinin beğenisine sunulacak olan Egea; özgün tasarımı, konforu, geniş iç hacmi, kullanışlılığı ve ulaşılabilir olması sayesinde tüm kompakt sedan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak ve kompakt sedan sınıfının en ulaşılabilir sedanı olacak.

EZBER BOZAN SEDAN: FIAT EGEA

Kasım ayından itibaren 5 yıl/100 bin kilometre garantili olarak satışına başlanacak olan Fiat Egea, 49 bin 900 TL’den başlayan, ulaşılabilir anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Modelin en üst versiyonu 70 bin 900 TL’den satılacak. İlk etapta 1.4 litre 95 HP benzinli,1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçeneklerinin satışına başlanacak. Yılbaşına kadar 5 ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanlarla satın alınabilecek Fiat Egea’nın sadece 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen 110 HP’lik 1.6 litrelik e-Torq motorlu versiyonu ise yılbaşından itibaren satışa sunulacak. 1.6 litrelik Multijet turbo dizel motor seçeneğinin DDCT otomatik şanzımanlı versiyonu ise 2016 yılının 2’nci yarısında satışa sunulacak.

Egea sahibi olacak ilk 2000 müşteriye ayrıcalık sunan Fiat, kasım ayının ortasına kadar Egea satın almak isteyen müşterilerine 2000 TL’lik bir avantajla sahip olma fırsatı da sunuyor.

3 Zengin Donanım Seçeneği!

Kısa sürede Türkiye pazarının en çok tercih edilen modeli olması hedefiyle yola çıkan Fiat Egea; Easy, Urban ve Lounge adı verilen 3 donanım paketiyle müşterilerinin beğenisine sunulacak. Giriş versiyonundan itibaren tüketicinin ihtiyaçlarına tam cevap verebilecek kadar zengin donanımıyla da fark yaratacak. Giriş seviyesini temsil eden Easy donanım paketinde; krom kapı kolları, 16 inç sac jantlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radio/MP3 Çalar, USB/AUX girişi, çok fonksiyonlu direksiyon, ön hava yastıkları, ABS, Elektronik Stabilite Programı (ESP), Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi donanımlar yer alıyor. Bir üst donanım paketi olan Urban ise Fiat Egea’yı tam anlamıyla dolu dolu bir aile otomobili haline getiriyor. Krom ön ızgara, 16 inçlik alaşımlı jantlar, sis farları, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, otomatik klima, hız sabitleme sistemi, park sensörü, Uconnect 5 inçlik dokunmatik ekran, 3.5 inçlik TFT yol bilgisayarı ekranıyla yan ve perde hava yastıkları gibi unsurlar bu donanım seviyesinde standart olarak yer alıyor.Fiat Egea’nın en üst donanım paketi olan Lounge ise adeta otomobilseverlerin tabiriyle “full’ün full’ü” bir donanım seviyesine sahip olarak müşterilerin karşısına çıkıyor. Fiat Egea’nın Lounge donanım seviyesinde; Urban donanım seviyesine ek olarak 17 inçlik alaşımlı jantlar, krom bagaj ve cam altı çıtası, elektrokromik iç dikiz aynası, far/yağmur sensörü, elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu, arka kolçak, navigasyon ve geri görüş kamerası gibi unsurlar yer alıyor. Bu kombinasyonlar sayesinde küçük ve kompakt sınıf sedan müşterisinin gerçekten ihtiyacı olan her şeyi tamı tamına sağlayan Fiat Egea, ezber bozan bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıkıyor. 4532 mm uzunluğa, 1792 mm genişliğe, 1497 mm yüksekliğe sahip Fiat Egea, Tofaş tarafından geliştirilen 356 kodlu esnek ve modern platformunun sunduğu 2636 mm’lik aks mesafesiyle küçük sınıf sedanların üzerinde, kompakt sınıf sedanlarla ise rekabet eden boyutlara sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. 520 litrelik bagaj hacmi sunan sedan Fiat Egea, 5 yetişkini konforla ağırlayabilecek bir yaşam alanı ile birlikte bagajlarını da taşıyacak geniş alanı sunabiliyor.

 

Editöre Not: Detaylı bilgi için www.fiat.com.tr ile  http://egea.fiat.com.tr/ adresli web sitelerinden faydalanabilir veya Tofaş Kurumsal İletişim Departmanı’yla irtibata geçebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.