FETÖ İMAMLARI YAKALANDI

FETÖ İMAMLARI YAKALANDI
FETÖ'nün Marmara ve İstanbul Emniyet imamları yakalandı
FETÖ'nün Marmara bölge imamı ve İstanbul emniyet imamı yakalandı. Din kültürü öğretmeni oldukları ortaya çıkan sözde imamların Bylock kullandıkları tespit edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında "Bylock" kullandığı tespit edilen bazı polislerin ifadeleri doğrultusunda FETÖ'nün İstanbul il emniyet imamı M.A., ile Marmara bölge imamı H.D., yapılan operasyonlarda yakalandı. İl emniyeti imamı M.A.'nın Esenler'de bir okulda Din Kültürü öğretmeni olduğu, Marmara imamı H.D'nin de Kocaeli'de yine Din Kültürü öğretmeni olduğu ve İstanbul'daki Arnavutköy ve Şükrü Balcı ile Karabük ve Bilecik Polis Meslek Okulları'ndan sorumlu olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki sorguları süren her iki şüphelinin de Bylock kullanıcısı olduğu belirtildi. Söz konusu şüphelilerin ev sohbetleri, gezi ve piknik gibi etkinlikler düzenleyerek, FETÖ'nün emniyet yapılanmasında yer alan polislere talimatlar verdikleri, bu talimatları alan polislerin de örgütün amaçları doğrultusunda hareket ettikleri iddia edildi.

Öte yandan örgütün İstanbul'daki emniyet yapılanmasına ilişkin tespit edilen 12 imamın olduğu, şuana kadar 10 imamın gözaltına alındığı, imamların ortak özelliklerinin ise öğretmen oldukları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.