FETÖ İLE MÜCADELE SÜRECEK

FETÖ İLE MÜCADELE SÜRECEK
Karaaslan,FETÖ ile mücadelenin süreceğini belirtti

FETÖ İLE KARARLI, DİRAYETLİ, ADALETLİ MÜCADELE DEVAM EDECEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Zerre kadar kuşku duyduğumuz hiç bir şey bırakmadan FETÖ terör örgütü ile mücadeleye hukuk yoluyla, adaletin terazisini hiç bir şekilde şaşırtmadan devam edeceğiz'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İlkadım, Atakum ve 19 Mayıs İlçe Başkanlıklarında düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı. Partililerle tek tek bayramlaşan Karaaslan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKTIK

15 Temmuz'da 2016 yılının Türkiye’sinde hayal edilemeyecek bir gece yaşandığını belirten Karaaslan, ''O gece ve sonrasında 27 gün boyunca Türkiye olarak tarih yazdık. Böyle kahraman, böyle imanlı, böyle güçlü, böyle yürekli bir milletin ferdi olduğum için gurur duyuyorum. Bu millet için siyaset yapan iktidar partisinin bireyi olduğum için gurur duyuyorum. Eminim sizlerde öylesiniz. Bizler 27 gün boyunca bayrağa sahip çıktık, demokrasiye sahip çıktık, ülkeye sahip çıktık, vatana sahip çıktık. Tanımasak da zaman zaman anlayamasak da, biz, birbirimize sahip çıktık. Birbirimizin haklarına sahip çıktık. Hep birlikte bu ülkenin geleceğine sahip çıktık'' dedi.

KADINLARIMIZIN BAŞKA ÖNCELİĞİ OLMADI

''Kadınlarımızdan Allah teker teker razı olsun'' diyen Karaaslan, ''Sizleri fedakarlığı tartışılmaz. Küçücük çocuklarınızla 27 gün boyunca sabahlara kadar meydanlarda sabahladınız. Başka hiç bir önceliğiniz olmadı. Belki gündüz işe gittiniz, belki evin bütün sorumluluklarını üstlenip bunu hissettirmeden sabahlara kadar nöbet tuttunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

GENÇLER VATAN MÜCADELESİ VERDİ

Gençlerin bu ülkeye sonuna kadar sahip çıktığını belirten Karaaslan, ''Gençler hiç böyle bir dünya yaşamadı bugün kadar. Çünkü 15 yıldır iyiye giden bir süreç var. Bunu yaşamamış gençlere haksızlık etmişiz. Ben gençlik kollarından gelen bir ablaları olarak gençlere hep güvendim. Bir kaç gazi olan genç arkadaşımızla bir araya geldim. Bir tanesi ayağı alçıda, olanları duyunca ayağındaki alçıyı kırıp sokağa çıkıyor. Başka başka çok örnek var. Böyle gençlerle doluymuş bu ülke. Onlar aslında tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi vatan mücadelesi verdiler o gün'' dedi.

HUKUK YOLUYLA MÜCADELE DEVAM EDECEK

''Rabbim bize bir daha asla böyle bir gece yaşatmasın'' diyen Karaaslan, ''Bundan sonrası mücadele. Bu mücadele en çok da bizlere düşüyor. Zerre kadar kuşku duyduğumuz hiç bir şey bırakmadan FETÖ terör örgütü ile mücadele edeceğiz. Ama anayasal yollarla. Hukuk yoluyla. Hukukun içinde kararlılıkla, dik ve ilkeli olarak mücadele edeceğiz. FETÖ'cüleri devletimizin her hücresinden temizleyeceğiz. Asla bir daha böyle bir tehditle durumla karşı karşıya kalmayacağız. O yüzden adaletli olarak, dirayetli, inançlı ve kararlı olarak devam etmek durumundayız. Adaletin terazisini hiç bir şekilde şaşırtmadan, insanların zihnindeki adalet kavramına zarar vermeden bunu başarmak durumundayız. Zor ama bunu başaracağız. Biz bugüne kadar çok zorlukların üstesinden geldik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.