FETÖ BAŞI'NIN TAZİYESİNİ REDDETTİ

FETÖ BAŞI'NIN TAZİYESİNİ REDDETTİ
Gülen'in taziye mesajı Boydak'ı kızdırdı
KAYSO Başkanı Boydak: FETÖ liderinin taziyesini kabul etmiyoruz, yakamızdan düşün artık
ANNESİ 82 yaşındaki Huriye Boydak’ı geçen cumartesi günü toprağa veren Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, tutuklu kardeşlerinin cenazeye katılmaları yönünde izin veren Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti. Boydak, "Türkiye'ye düşmanlık besleyen FETÖ liderinin taziyesini ne şahsım ne de kardeşlerim kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kayseri merkez Camii Kebir’de kılınan cenaze namazı ardından annesini toprağa veren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile, FETÖ soruşturmaları sonrasında tutuklu kardeşleri Hacı ve Memduh Boydak’ın cenazeye katılmalarını sağlayan Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti. Boydak, "Canım anacığımı ailece tüm sevdiklerimizle ebedi aleme gönderdik" diyerek başladığı paylaşımına şöyle devam etti:

"Kardeşlerimin de son vazifeye katılmaları bizleri ailece mutlu etti. Öncelikle kardeşlerim için bu imkanı sağlayan mahkemelerimize ve Adalet Bakanlığı yetkililerine teşekkür ediyorum. Her şey yerli yerinde oldu. Bizler de ana ocağında az da olsa hasret giderdik. Kardeşlik hukukumuz elhamdülillah yerli yerinde. Sağlıkları da gayet güzel. Zaman, ilaç. Annemin vefatı nedeniyle arayan, soran, mesaj gönderen, bizzat gelen tüm dostlarımıza en kalbi duygularımla kardeşler adına çok teşekkür ederim. Babamı 13 yıl önce Aralık ayında kaybetmiştik. Annem, babama çok güzel bakmıştı hastalığı sırasında. Babamın bol duasını almıştı anacığım. Türkiye'ye düşmanlık besleyen FETÖ terör örgütü liderinin taziyesini ne şahsım ne de kardeşlerim kabul etmiyoruz. Yakamızdan düşün artık. Kardeşlerim de yanımızda idi. Ailemizle ilgili örgütün büyük bir oyun içerisinde olduğunu herkes görüyor. Bizim bunlarla ilgimiz bağımız yok. Darbe girişimiyle yüzlerce insanımıza kastedenlerin FETÖ ve yandaşlarının Allah hem bu dünyada hem de ahirette bin türlü belasını versin."
 (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum