Festival Tarihinde Bir İlk!

Festival Tarihinde Bir İlk!
2017 yılından beri her yıl düzenli olarak düzenlenmekte olan Adana Lezzet Festivali, bu yıl çeşitli sebeplerden dolayı dijital ortamlara taşınıyor.

2017 yılından beri her yıl düzenli olarak düzenlenmekte olan , bu yıl çeşitli sebeplerden dolayı dijital ortamlara taşınıyor. İçinde bulunduğumuz bu olağanüstü durumdan dolayı kalabalık ortamların oluşmaması gerektiği şu dönemlerde, insanların sosyal medyayı ve interneti kullanarak pratik bir şekilde lezzet şölenine katılabilme imkanı sağlıyoruz. 4.’sü düzenlenecek olan lezzet festivali için sizlere yeni kurmuş olduğumuz internet sitemize davet ediyoruz. Adana’mızın birbirinden farklı lezzetleri ile ilgili her türlü bilgiye 9 Ekim tarihinde açılacak olan bu şölen ile birlikte öğrenebilme imkânına sahipsiniz. Aynı zamandan Adana'nın turistik yerleri görülecek yerleri ve çeşitli mekanlarına da yine internet sitemizde yer alan ‘’Adanamızı tanıyalım’’ butonu ile detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan bu dijital festival, pek çok insanın meraklı beklediği bir festival olma özelliği de taşıyor.

Festivali Evinizde Yaşayın!

Yılların vermiş olduğu profesyonel ekibimiz ve uzman kadromuz ile birlikte kurmuş olduğumuz bu internet sitesi, eksiksiz bir şekilde sizlerin kullanımına sunuldu. Bu noktadan İhtiyacınız olan her türlü seçeneğin eklentilerle desteklendiği bu internet sitesinde, sizler de aradığınız her şeyi birkaç tıklama ile bulabileceksiniz. Aynı zamanda Adana hakkında detaylı bilgiye sahip olmak yiyeceklerin içeriğine dair bilgi verildiğini bu yiyeceklerden en kısa sürede satın almak isteyebilirsiniz. Adana bu noktada bütün belediyelerinden almış olduğu sponsor desteği ile birlikte sizlere yardım sağlamaktadır. 9 Ekim'de açılacak olan bu festivalimize sizler de davetlisiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.