FESTİVAL İPTAL!

FESTİVAL İPTAL!
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 22 Temmuz tarihinde 33'üncüsü düzenleneceği ilan edilen Samsun Uluslararası Halk Dansları Festivali ve konser programı iptal edildi.

HALK DANSLARI FESTİVALİ İPTAL
Geleneksel olarak 22-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen bu yıl 33'ncüsü yapılacak olan Samsun Uluslararası Halk Dansları Festivali, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlama neticesinde 31 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi.

İPTAL NEDENİ HAİN SALDIRI
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenmekte olan Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin iptal edilmesiyle ilgili yapılan açıklamada,"Suruç İlçesi'nde gerçekleşen ve çok sayıda vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan hain saldırı sebebiyle Festival ve Konser Programı iptal edilmiştir" denildi. 

BİR TEK BÜYÜKŞEHİR UYMAMIŞTI
2013 Ağustos ayında Mısır'da Ordu tarafından yapılan katliamlar tüm dünya müslümanlarını olduğu gibi Türkiye'de de bütün müslümanları derinden yaralamış, bütün eğlenceler ve festivaller iptal edilmiş ancak Samsun'da Halk Dansları Festivali son hızla devam etmiş ve halktan büyük tepki görmüştü. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.