FENERBAHÇE'DEN SAMSUNSPOR'A

FENERBAHÇE'DEN SAMSUNSPOR'A
Devre arası transfer çalışmalarına son sürat devam eden Samsunspor'da Yönetim Fenerbahçe'nin genç stoperi Caner Koca ile her konuda anlaşmasağladı. Kırmızı beyazlılar'da özellikle Başkan Erkut Tutu bir dönem Samsunspor'un formasını terleten Ertuğrul Taşkı

 

 

 

GENÇ SAVUNMACI SAMSUNSPOR'DA 
Samsunspor trasnfer'de dur durak bilmiyor. Kırmızı beyazlılar'da Yönetim bu kez de Fenerbahçe'nin genç stoperlerinden Caner Koca ile her konuda anlaşam sağladı. Genç oyuncunun Kulübü Fenerbahçe ile yapılan görüşmlerin ardından başarılıs avunmacı Caner Koca kiralık olarak Kırmızı beyazlı formayı giyecek. Özellikle Kupa maçlarında boy gösteren Sarı Lacivertlilerin gelecek vaad eden genç oyuncusu Caner hızlı ve çabukluluğu ile bir çok takımın dikkatlerini çekmişti. 

SIRADA ERTUĞRUL TAŞKIRAN VAR 
Öte yandan Samsunspor Yönetimi Teknik direktör Osman Özköylü'nün isteği doğrultusunda kaleci transferinde de atağa geçti. Kırmızı beyazlılar Sportoto Süper Lig'de mücadele ettiği sezonda kalesini bşarıyla koruyan Ertuğrul Taşkıran'ın yeniden Samsunspor'a transfer etmek için Yönetim kolları sırvadı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yapılan görüşmlerin olumlu geçtiği ve Yıldırım'ın bu transfere onay verdiği belirtildi. Bu gelişmler sornası Samsunspor Yönetimi başarılı filebekçi Ertuğrul ile görümelere devam ettiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.