FEN İŞLERİ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

FEN İŞLERİ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İlkadım Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisindeki her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Merkez, kırsal ayırt etmeksizin çalışmalarını yürüten birimler özveri ve titizlikle çalışıyor.

ilk-9937.JPG

Cadde ve sokaklarda meydana gelen deformasyonlara anında müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden tespit edilen her mahalle, her cadde ve sokak bir bir elden geçiriliyor.

ilk-9944.JPG

İlçe genelindeki mahalleler tek tek taranarak görülen olumsuzluklar giderilirken yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü bu kapsamda birçok mahallede bakım onarım çalışmaları yaparken, ihtiyaç duyulan bölgelere de program dahilindeki çalışmalarına devam ediyor.

ilk-9967.JPG

"İmkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz"
Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaları da yakından takip eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “İlçemize, vatandaşımızın yararına olan her işi yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet için çıktığımız bu yolda her talebi inceleyerek imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturuyoruz. Ekiplerimiz zor ve önemli bir görev yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir görmesi bizim de yaptığımız her işe daha büyük bir şevk ile sarılmamızı sağlıyor. İlkadım’a hizmet  sevdasıyla  ilçemizi güzel bir görünüme kavuşturulması için dört bir yanında çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

ilk-9957.JPG

ilk-9981.JPG

ilk-9954.JPG

ilk-9946.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum