FELÇLİLER DERNEĞİ' NE 50 BİN MAVİ KAPAK

FELÇLİLER DERNEĞİ' NE 50 BİN MAVİ KAPAK
Bu güne kadar birçok mavi kapak kampanyası düzenlendi ancak Bafra ve belki de tüm yurdumuza örnek bir kampanyayı Bafra Kızılırmak İlkokulu 50 bin mavi kapakla gerçekleştirdi.

Rekor sayıdaki kampanyaya; okulun öğrencileri, öğretmenleri ve okul idaresinin uyumlu çalışmasıyla sağlandı. Kızılırmak İlkokulu Müdürü Hasan Elagöz " okulumuzun Mavi Kapak Toplama ve Maarif Hareketi Çerçevesi'nde uygulanan projede 50 bin mavi kapağı Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı  sn. İsmail Tabak beye teslim ettik. Hayırlı olsun. " dedi.

Dernek Başkanı İsmail Tabak da " bu kapaklarla ihtiyacı olan vatandaşlarımıza akülü  ve tekerlekli bisikletler alabileceğiz. Kızılırmak İlkokulu idaresi, öğretmen ve öğrencilerine bu rekor kapak desteği için ne kadar teşekkür etsek gerçekten azdır, sağolsunlar " dedi.

Mavi Kapak Teslim Töreni'ne katılan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Celal Karadeli de Kızılırmak okulunun gösterdiğibu duyarlılık ve toplanan 50 bin mavi kapağın Omurilik Felçliler için önemli bir sağlık kazanımı olduğunu dile getirip ilgililere teşekkür edip kutladı.

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.