FEDAKAR EŞ

FEDAKAR EŞ
Kazada yaralanan kadın, sağlık ekiplerine 'Beni bırakın ne olur kocamı kurtarın' dedi

SAMSUN'da 64 yaşındaki Halit Hızlı'nın yönetimindeki otomobil, 75 metre sürüklendikten sonra takla atarak 30 metrelik uçurumdan Kürtün Deresine uçtu. Araçtan çıkan sürücünün eşi 52 yaşındaki Havva Hızlı, yola çıkıp yardım getirilmesini sağladı. Kadın olay yerine gelen sağlık ekiplerine, "Beni bırakın ne olur kocamı kurtarın" dedi.

Kaza bugün Atakum İlçesi Sarıışık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Ankara yönünden Samsun yönüne gelen Halit Hızlı'nın kullandığı 55 DB 574 plakalı otomobil, belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan savruldu. Yaklaşık 75 metre sürüklenerek takla atan otomobil, 30 metrelik uçurumdan Kürtün Deresi'ne uçtu. Kazada sürücü ağır, yanındaki eşi Hava Hızlı ise hafif yaralandı. 

Otomobilden çıkan Havva Hızlı 30 metrelik uçurumdan tırmanıp yola çıkarak olay yerine yardım getirilmesini sağladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hava Yılmaz'a müdahale etmek istedi, ancak kadın, "Beni bırakın ne olur kocamı kurtarın" diyerek yalvardı. 

Sağlık ekipleri durumu ağır olan Halit Hızlı'yı sedyeye alarak polis ve AFAD ekiplerinin yardımıyla uçurumdan çıkartılıdı. Daha sonra yaralı karı koca ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştarma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ve jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.