Feci kaza 1 ölü, 7 yaralı

Feci kaza 1 ölü, 7 yaralı
Samsun'un Havza ilçesinde iki otomobilin kafa kaya çarpışması sonrası meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı, 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası çıkan yangında araçlar kullanılamaz hale geldi.

Havza-Vezirköprü yolu Mesudiye sapağında tek şeritli yolda, Vezirköprü yönünden Samsun istikametine giden ve Murat Gider'in kullandığı 18 AL 570 plakalı araç ile Samsun yönünden Vezirköprü istikametine giden Abdurrahman İsmail Karayal'ın kullandığı 55 PB 655 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Yaralıların araçtan çıkarılmasının ardından 18 AL 570 plaklı araçta yangın çıktı. Yangın sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kazada 18 AL 570 plakalı araçta bulunan Murat Gider, Münevver Gider, Gülfiye Gider yaralı olarak kurtarıldı. Şehri Gider (55) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Diğer kazaya karışan 55 PB 655 plakalı araçta bulunan Sema Karayal (34), Mustafa Karayal (15), Mehmet Karayal (17) ve Abdurrrahman İsmail Karayal (39) yaralı olarak kurtarıldı. İlk tedavileri Havza Devlet Hastanesinde yapılan yaralılardan durumu ağır olan 5 kişi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum