Fatih’te örnek birliktelik

Fatih’te örnek birliktelik
İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ramazan ayının 9’uncu günü Fatih ve Reşadiye mahallesi sakinlerini Fatih Parkına kurulan iftar sofrasında buluşturdu.

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Komşu iftarlarının dün akşamki durağı Fatih Parkı oldu. Yoğun katılımın gözlendiği iftar yemeğinde Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri bir araya gelerek aynı masalarda oruçlarını açtı.  .

YENİ MUHTAR ALİ ANIL’A BAŞARILAR DİLEDİ.

İftar öncesi komşu iftarı konukları ile tek-tek görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Kalp krizi geçirerek vefat eden eski Muhtar Fatih Keklik’i rahmetle anarak Fatih mahallesi muhtarlığına seçilen Ali Anıl’ı tebrik etti.  Yeni muhtar Ali Anıl’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tok, “ Fatih ve Reşadiye mahallesi her zaman kardeşlik örneği sergilemiştir" dedi.

FATİH VE REŞADİYE’NİN KARDEŞLİĞİ ÖRNEK… 

Fatih ve Reşadiye Mahallelerinin birlik ve beraberlik örneği göstererek yaşam sürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu akşam Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinlerinin her zamanki gibi birlik ve beraberliğini görüyoruz. Yıllardır devam eden geleneksel iftarın bir yenisini de her zaman olduğu gibi dostluk içinde gerçekleştiriyoruz. Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri her zaman kardeşliğin örnek mahalleleri olmuşlardır. Bu konuda iki mahallemizi de canı gönülden kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.