FATİH BUCAK'A BAŞARI DİLEDİLER...

FATİH BUCAK'A BAŞARI DİLEDİLER...
Çarşambalı Tekcan Ailesi Şanlıurfa’ya adeta çıkarma yaptı. Şanlıurfa’da Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Bucak ve şehrin önde gelen aşiretlerinin konuğu olan Turan Tekcan, Soner Tekcan ve Alptuğbey Tekcan’a yakın ilgi gösterildi.

Şanlıurfa’da bağımsız milletvekilliği adaylığını açıklayan Fatih Bucak’ın ve Bucak aşiretinin davetlisi olarak Soner Tekcan, Turan Tekcan ve Alptuğbey Tekcan Şanlıurfa’ya destek ziyaretine gitti.

Geçtiğimiz günler de bir akaryakıt istasyonuyla anlaşma yaparak vatandaşlara yüzde 25 LPG indirimi yaptıran ve ulusal basının gündemine oturan Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Fatih Bucak tarafından Hilton Otelinde karşılanan Tekcan’lara kentte yakın ilgi gösterildi.

Fatih Bucak’la mevcut siyasi konjoktürü değerlendiren Tekcan’lar aynı zamanda kentin önde gelen ailelerinden Memitan Aşiretinin üyeleri tarafından evlerinde ağırlandılar.

Türk Kürt kardeşliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği ziyarette kendilerine yakın ilgi gösteren tüm dostlarına teşekkür eden Turan Tekcan ve Soner Tekcan, ‘Bizi evimizdeymiş gibi ağırlayan Şanlıurfa’lı dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bağımsız Milletvekili Adayı aile dostumuz Fatih Bucak’a da çıktığı bu siyaset yolunda başarı diliyoruz.  Bilgi birikimi ve donanımıyla Şanlıurfa’yı TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız sonsuz’ diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum