FARKINI ORTAYA KOYDU

FARKINI ORTAYA KOYDU
Yılport Samsunspor'un 22 yaşındaki genç golcüsü Ahmethan Köse her geçen gün performansının üzerine koyarak teknik heyetten övgü alıyor.

Kırmızı-beyazlı forma ile attığı tek golü hazırlık maçında Pazarspor'a karşı kaydeden Ahmethan Köse, resmi bir maçta golle tanışmak için sabırsızlanıyor. Mevkisindeki kaliteli isimlerle kıyasıya bir rekabet yaşayacak olan Köse, bunu avantaja çevirip taraftarların hafızasında iz bırakmak istiyor. Antrenman performanslarıyla da teknik heyetin yüzünü güldüren Köse, teknik direktör İrfan Buz'un sezon içinde en büyük kozlarından olacak.

ahmethan-2.jpeg

DİNAMİZM GETİRDİ
22 yaşındaki oyuncu, sonradan dahil olduğu Pendikspor mücadelesinde ortaya koyduğu futbolla olumlu sinyaller verdi. Çalım denemelerinden başarıyla ayrılan genç oyuncu, takımı ileride hareketlendiren isimlerdendi. Bulduğu pozisyonları en iyi şekilde değerlendirmeye gayret eden Köse, takıma uyum sağladıkça eline geçen fırsatları gole çevirerek kırmızı-beyazlı camiada iz bırakacak. Yarınki mücadelede yedek soyunması beklenen Ahmethan Köse, İrfan Buz'un şans vermesi halinde Bak Spor Kulübü ağlarını havalandırmak için elinden geleni yapacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.