EZGİLİLER, YILPORT SAMSUNSPOR'U AĞIRLADI

EZGİLİLER, YILPORT SAMSUNSPOR'U AĞIRLADI
Ezgililer Eğitim Kurumları, iş birliği hakkında söyleşi yapmaları için Yılport Samsunspor'lu futbolcuları kampüste ağırladı.

Ezgililer Eğitim Kurumları, Primary Years Program – İlk Yıllar Programı’nın (PYP) ‘Kendimizi Düzenleme Biçimimiz’ temasının ‘İnsanların birlikte yaşarken iş birliği yapması, hedefe ulaşmayı kolaylaştırır’ ana fikri doğrultusunda öğrencilerle iş birliği hakkında söyleşi yapmaları için Yılport Samsunsporlu futbolcuları Ezgililer Eğitim Kurumları Kampüsü’nde ağırladı.

ÖĞRENCİLER HEYECANLANDI
Yılport Samsunsporlu futbolculardan kaleci Ahmet Altın ve oyunculardan Canberk Dilaver ile Furkan Yıldırım sahneye çıkarken büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler, statta ve televizyonda izledikleri oyuncuları yakından görme şansına sahip oldu. Öğrencilere hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarda iş birliği yapmanın önemini ve sonuçlarını anlatan futbolcular, keyifli geçen söyleşinin ardından öğrencilere imza vermeyi de unutmadı. Öğrencileri kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektiren futbolcular, yanlarında getirdikleri Yılport Samsunsporlu futbolcuların tümünün imzaladığı formayı ve Yılport Samsunspor plaketini okula armağan etti.

TEŞEKKÜR VE PLAKET
Ezgililer Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz da kendilerini kırmayıp futbolcularla birlikte okulu ziyaret eden Yılport Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Emin Kar’a ve başkan danışmanı Hakkı Yeşilyurt’a günün anısına teşekkür mahiyetinde plaket takdim etti. Yılport Samsunspor’a TFF 1’inci Lig yolunda çıkacağı maçlarda başarılar dileyerek, iş birlikleri için kendilerine teşekkür etti.
Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.