EYÜP ATMACA’DAN BİN KİŞİLİK İFTAR

EYÜP ATMACA’DAN BİN KİŞİLİK İFTAR
Eyüp Atmaca tarafından Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Park’ta bin kişilik iftar düzenlendi

Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Cezzar Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Atmaca tarafından işletmesi kendisinde bulunan Bafra Belediyesi Asırlık Büyük Park’ta anlamlı ve bin kişilik iftar düzenlendi.

MANEVİ BİR TERBİYE AYIDIR
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, iftar yemeğinin dördüncüsünü tertip ettiklerini anlatan işadamı Eyüp Atmaca, "Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği nimetlerden birisi de mübarek Ramazan ayıdır. Ramazan ayı; ibadet, rahmet ve mağfiret ayıdır. Bereketi bol, hayrı açık olan bir aydır. Bu ay, bağışlanma ve ihsan ayıdır. Ramazan ayı maddi ve manevi kirlerimizden temizleneceğimiz, insani duyguların coştuğu, tövbe edip hakka yönelme şuurunun geliştiği manevi bir terbiye ayıdır. Bu mübarek zaman dilimi kâinatın sahibi Cenab-ı Hakkın bizlere vermiş olduğu büyük bir ganimettir. Davetimize icabet eden tüm dostlarımıza, büyüklerimize sonsuz teşekkür ederken, bu arada 1 Temmuz 2016 Cuma Günü idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecemiz ile 5 Temmuz 2016 Salı Günü hayırlısı ile kutlayacağımız Ramazan Bayramını tebrik ederim." dedi.


İftardan okunan dualardan sonra çay sohbeti yapıldı. Programa sivil toplum örgütü temsilcileri, Atmaca ailesi, Cezzar Limitet Şirketi personeli ve ailesi ile davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.