'Evet' Kampanyası Tanıtımına Birlikte Katıldılar

'Evet' Kampanyası Tanıtımına Birlikte Katıldılar
AK Parti'nin referandum kampanyası Başbakan Yıldırım ve partililerin katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda başladı

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri beraber katılarak birliktelik mesajı verdiler.

Kampanya başlangıcı için düzenlenen programda kürsüye çıkan Başbakan Yıldırım "size bir emanetim var' deyip "Üzerimde bir emanet var. Milyonlar da bu selamı cevapsız bırakmayacak. Kurucu genel başkanımız, kurucu genel başkanımız, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdim" dedi.  Yıldırım "Gazi Mustafa Kemal'i düşünün. Samsun'a giderken ona da 'Hayır' diyenler oldu. Mütareke basını hep bir ağızdan 'Hayır' diyordu. Gazi Mustafa Kemal bunlara aldırış etmedi." dedi.

AK Parti 'Evet' kampanyasına başladı

Yıldırım, "Yeni sistem, terörün sonunu getirecek; terörü yok edecek. Kutuplaştıran siyaseti, korkutma siyasetini ortadan kaldıracak. Ayrıştırmayacağız, birleştireceğiz. Kutuplaştırmayacağız, kucaklayacağız. Gerginliğin dilini değil; muhabbetin, samimiyetin dilini kullanacağız. Parti ayrımı yapmayacağız. Siyasetimizde din, dil, mezhep, etnik köken ayrımı hiç olmadı; bundan sonra da olmayacak. CHP'ye, HDP'ye, MHP'ye oy veren kardeşlerimizi de muhabbetle selamlayacağız, kucaklayacağız" dedi.

Programa Ak Parti İlçe Başkanı ver Yönetim Kurulu üyeleri ile katılarak birliktelik mesajı veren  Havza Belediye Başkanı Murat İkiz program sonrası değerlendirmelerde bulunarak, start alan kampanya ile Ak Parti ailesi olarak Evet için tam kadro sahalarda olacakları belirterek; “Bir hukukçu olarak yıllardır savunduğum Anayasa değişikliği ülkemizin önü açılacak ve daha güçlü bir ülke haline geleceğiz.” dedi.

İkiz tanıtım programına Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiklerini belirterek; “ İnşallah ilçe yönetimiz ile öncelikle referandum sürecinde daha sonrada ilçemiz için birlikte çalışacağız. Bu vesile ile Ak parti İlçe Başkanlığı görevine getirilen Sayın Sebahattin Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

Havza AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ise amaçlarının görevlerini en iyi şekilde yapmak olduğunu belirterek; “Öncelikli hedefimiz referandum sürecini en verimli şekilde değerlendirerek yüksek bir evet oranı yakalamak. Bu oylama ülkemizin geleceği için çok önemli. Bunun farkındayız ve çalışmalarımıza ona göre yön vereceğiz. İnşallah bundan sonra Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz ile birlikte ilçemize ve hizmetlerin en iyisine layık olan halkımıza hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.