Evde Hızlıca Hazırlayabileceğiniz Şerbetli Tatlılar

Evde Hızlıca Hazırlayabileceğiniz Şerbetli Tatlılar
Evde hızlı ve kolay bir şekilde tatlı hazırlamak istiyorsanız bu pratikliği sunan tatlı çeşitleri listemize hemen göz atmaya başlayın.

 

Evde hızlı ve kolay bir şekilde tatlı hazırlamak istiyorsanız bu pratikliği sunan tatlı çeşitleri listemize hemen göz atmaya başlayın.

  • Kalburabastı

Hamurunun hazırlanması son derece kolay oluyor ve şekil vermekte yine kısa sürede tamamlanan bir işlemdir.  Pişme süresi de kısa olduğu için pratik bir şekilde hazırlanabilen tatlılar listemizde ilk sırada kalburabastı bulunuyor. Günün herhangi bir saatinde tüketilebilen kalburabastı tatlısını siz de hızlı ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

  • Şekerpare

Geleneksel tatlı çeşitlerimizden biri olan şekerpare dakikalar içerisinde hazırlanabilen tatlı çeşitlerinden biridir.  Bu özel tatlıyı çocuklar da severek tüketiyor. Dolayısıyla sadece misafirleriniz için değil aileniz için de hazırlayabileceğiniz tatlılardan biri olduğunu belirtebiliriz. Şekerpare tatlısı uygun koşullarda muhafaza edildiğinde uzun süre bayatlamadan kalabiliyor. En pratik ulaşmak için yemek.com adresine hemen şimdi tıklayabilirsiniz.

  • İrmik tatlısı

Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği tatlı çeşitlerinden biri olan irmik tatlısı  dakikalar içerisinde hazırlanabilir. Önemli olan bu tatlının şerbetinin tatlı oranını yakalamaktır.  Bu konuda deneyimi değilseniz birkaç deneme sonrasında en ideal tatlı oranında kolaylıkla elde edebileceğinizi belirtelim. Yapacağınız ilk denemede bu başarıya ulaşmak istiyorsanız yemek.com adresinde yer alan tarifi uygulayın. Malzemeleri eksiksiz bir şekilde kullanmanız durumunda muhteşem bir tatlı elde edebilirsiniz.

  • Baba tatlısı

Çok fazla bilinen bir tatlı çeşidi olmadığını açıkça söyleyebiliriz. Şerbetini pişirmeye gerek olmadığı için hızlı bir şekilde hazırlanıyor olması bu özel tatlının listemize girmesini sağlıyor.  Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz  baba tatlısı için mutlaka siz de bir deneme yapmalısınız. Antep fıstıkları ile süslenen ve iştahları kabartan bir görünüm kazanan bu özel tatlı sizin de favoriniz haline gelebilir.

  • Lokma tatlısı

Sizlere son önerimiz de lokma tatlısı olacak. Kaşık kullanarak pratik bir şekilde şekil verebileceğiniz ve hamuru kızarttıktan sonra şerbet ile buluşturarak tüketime hazır hale getirebileceğiniz bu özel tatlı sizin için de cazip bir seçenek olabilir. Lokma tatlısı şerbetli tatlılar arasında en çok tercih edilenlerden biri oluyor. Hamurunu nasıl hazırlayacağınızı bilmiyorsanız Yemek.com adresine tıklayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.