ETME BULMA DÜNYASI

ETME BULMA DÜNYASI
Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır; Atakum İlçesi'nde yapılmakta olan ve Gökdelen Kule olarak adlandırılan binanın yerinin nasıl alındığını ve bu projeye kimlerin ortak olduğunu...

İnşaat sürerken mahkemeye neden intikal ettiğini köşe yazısında anlatıyor.

HEYELANDAN ÇIKARILDI
Alınan arsanın bir bölümünün heyelan bölgesi olmasına karşın imara dahil edilmesi, ortaklardan birinin eşinin üzerine bu arsanın yediemin olarak tapu edilmesi sonrasında ise yediemin olan bayanının verilecek olan tapularda hak iddia etmesi ortalığı karıştırmış durumda.

KARMAŞIK İLİŞKİLER
Olayın mahkemeye intikali ile köylünün arazisine bedavadan sahip olan bu kişilerin başlarına gelenleri, karmaşık ilişkiler içinde yürüyen Kulelerin bu günkü durumunu anlatan, İlginç ve bir o kadar da dersler çıkaracağımız bu köşe yazısını sizler için Manşetimize taşıdık. Yazının devamını ise 3 ncü sayfamızda "Seyir Defteri" köşesinde bulacaksınız. 

ETME BULMA DÜNYASI
İslam dinini yaşama konusunda zayıf olan insanların en çok kullandığı söz, Allah ne diyor, 'bana her şeyle gelin ama kul hakkı ile gelmeyin' ifadesi olduğunu hepimiz çok iyi biliriz. Evet, kul hakkı çok önemlidir, kulun kuldan alacağını ancak kul affedebilir. Ancak Cenab-ı Hak ister de affedemez mi, derseniz, elbette affeder ama bu konudaki yetkiyi kullara bıraktığından, kullar arasındaki alacak verecek işine Cenab-ı Hak karışmaz. 

ADNAN BAHADIR'IN YAZISININ DEVAMI İÇİN LİNKİ TIKLAYIN...

https://www.dengegazetesi.com.tr/etme-bulma-dunyasi-10948yy.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum