ETİK Mİ?

 ETİK Mİ?

                      Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in eşinin tayini yasal olabilir ama;

                                                                  ETİK Mİ?

 

     Ziraat Mühendisi olan Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in eşi Sema Yüksel Göksel’in, Millî Eğitim Bakanlığında Öğretmen olarak çalışmakta iken, kendisi gibi yüzlerce kişinin mesleğine geçiş yapmak istemesine rağmen kurumlar arası geçiş izni alamazken, Muharrem Göksel’in ağırlığını koyarak Tarım İl Müdürlüğü emrine Ziraat Mühendisi olarak yatay geçiş yapması kamuoyu tarafından “etik bir davranış değil” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

                                                  TARIM BAKANINA ÇİÇEK VERMİŞTİ

 

    Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'in eşi Sema Yüksel Göksel'in geçtiğimiz aylarda Samsun’a gelen eski Tarım Bakanı Faruk Çelik'e de Havaalanında çiçek vermesi kamuoyu tarafından tepki almıştı. Tarım Bakanlığında Memur olarak çalışan bir kişinin Bakan’a çiçek sunması bugüne kadar görülmemiş bir adet olması nedeniyle kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Konuyla ilgili yaptığımız haberin ardından, bu tür davranışların tekrar etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

                                       İDARİ GÖREV VERİLİRSE SÜRPRİZ OLMAZ

 

    Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’in eşinin Millî Eğitim Bakanlığından, Tarım Bakanlığına geçmiş olmasının asıl amacının Tarım Bakanlığında idari bir görev almak olduğu, ilerleyen günlerde bu yönde bazı gelişmelerin yaşanabileceği de iddia edildi. Ziraat Fakültelerinden mezun olup boşta gezen yüzlerce genç göz önüne alındığında, Ak Parti İl Başkanının eşi olduğu için bu tür ayrıcalıkların uygulanması hak ve adalet çizgisine ne kadar uymaktadır, kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum